Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni vagy nem válni ha van gyerek, de már csak lakótársak vagytok?
Korábban itt GYK úgy vettem észre, hogy többségében vannak azok, akik arra bíztatják az embereket, hogy válljanak ilyen esetben, mert:
- megérzi ezt a gyerek is, lelkileg sérül ha így nő fel
- találhatsz még párt
- 40+ évesen is fiatal vagy arra, hogy boldogtalanul élj
- csak a gyerek miatt maradni, csak a "nyuszik" szoktak
- a kielégítő szexuális élet fontos
De most ennél a kérdésnél más válaszokat látok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Itt a fő érvek a maradás mellett szólnak:
- más kapcsolatban is ez lesz, hogy megunják egymást
- a szex máshol is lapos lesz 1 idő után, vannak ennél fontosabb dolgok is az életben
- a csonka, mozaik családban felnövő gyerekek lelki betegek lesznek
- elváltan, gyerekkel a kutyának se kellesz majd
Most akkor melyik az igaz? Ha a 2 fél nem szereti már úgy egymást, nagyon ritka vagy szinte 0 a szex és már csak lakótársak, boldogtalanok akkor is maradjanak együtt vagy váljanak?
10-es. Ha neked nem válóok az szuper.
Nekem 34 évesen válóok az, hogy már 2 éve max havi két alkalommal szexelünk mert sem ő, sem én nem vágyom rá.
Én már nem tudom őt megkívánni mint férfit és igen, önző módon nem akarom így leélni a hátra lévő életemet.
"/11 anonim ***** válasza:
45%
6. Negyvenes nőként könnyen "mondasz le" a szexről. Mert ha mégis ingerenciád támadna, egy hét alatt beújítasz magadnak egy faszit. Férfiként 40 fölött nőhöz jutni már kemény mutatvány, és sajnos egy egészséges 40-es férfit még gyötrik a hormonok, a reggeli merevedés, meg ilyesmik."
Valahogy valaki mindig tud olyat kommentelni amitől felfordul a gyomrom. Azért ne váljon el mert gyötörni fogja a reggeli merevedés? Még hova tudtok süllyedni? Ha rámtör a magány csak feljövök ide és azonnal megerősít abban, hogy nem kell férfi az életembe.
- más kapcsolatban is ez lesz, hogy megunják egymást
Ha nem figyelnek egymásra akkor lehetséges.
- a szex máshol is lapos lesz 1 idő után, vannak ennél fontosabb dolgok is az életben
A szex nem minden! Persze, jó kell, hogy legyen az is, de ez önmagában nem elég.
- a csonka, mozaik családban felnövő gyerekek lelki betegek lesznek
Nem mindegyik, de láttam jó pár példát rá, egy biztos, nyomot tuti hagy benne. Bár nem elvált szülők is megnyomoríthatják lelkileg a gyereket, de ebbe most ne menjünk bele jobban.
- elváltan, gyerekkel a kutyának se kellesz majd
Hát a szomorú valóság az, hogy nem sok esetben látni igazán boldog újrakezdőket. Vannak persze ilyen párok, akiknek sikerül, de rohadt nehéz találni olyat, akivel ezt megvalósíthatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!