Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás... Menni vagy maradni... 3 gyerek... 20 év kapcsolat...?
Nagyon vicces hogy itt minden második emberke jön azzal hogy "nekem is van egy gyerekem és.."
Hahó! Feltunt hogy a kérdezőnek 3 kicsi gyereke van? Tudjátok mi a különbség az 1 és a 3 között? Tudjátok mi a különbség egy kamasz és egy 5 éves között?
31 eske
"csak dugni akar. Én is most zavartam el a 2. ilyen alakot."
Én nem akarok dugni. Főleg egy fapinával. Legalább nem zavarsz el.
Ui. Cica van eladó.
Lehet hogy én nem olvastam jól a sorok között, de nem az volt a kérdés, hogy elvált 3 gyerekes anyuka hogy keressen társat, hanem hogy váljon, vagy maradjon.
Ha a válást fontolgatod, először ne azon gondolkozz, hogy kinek fogsz kelleni, hanem azon, hogy menne-e egyedül?
Tudom miről beszélek, egy éve váltam el, 2 gyerekkel. Nálam pont ellenkező előjelű volt a probléma. Férj folyton otthon, rám telepedve. Nem volt mellette életem.
Mérlegeltem, tudtam milyen kompromisszumokat kell kötnöm ha megyek, és a válás mellett döntöttem. El tudom tartani a gyerekeimet és magamat segítség nélkül is, de a családom mellém állt, ha gond lenne van kihez fordulnom. Készülj fel, hogy nem lesz könnyű.
Az, hogy lett egy csodálatos párom, a válásnál nem volt benne a számításaimban. Mostanra elmondhatom, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok, jó döntés volt elválni.
A gyerekek meg nem is hinnéd mennyire éreznek mindent. Azt is, hogy boldogtalan az anyukájuk. Nem biztos, hogy azzal teszel jót nekik ha maradsz. Az meg hogy kicsi, vagy kamasz gyerekkel nehezebb... Hát, nekem voltak kicsik, most kamaszok, és néha visszasírom a 3 éves korukat. Új párhoz is lehet hogy sokkal könnyebben alkalmazkodik egy kicsi, mint egy nagy. Tapasztalatom az, hogy amelyik egy férfi elfogad a gyerekekkel, az téged fogad el, mint anyuka, nem azt nézi majd hány évesek a gyerekeid. Akárhogy döntesz sok erőt és kitartást kívánok!
#46 Mi meg leírtuk, hogy ezt neked kell tudni, hogy menjél vagy maradj.Szomorú, hogy nem éred fel ésszel.
Azt is leírtuk, hogy nem mindegy mit vársz a válástól.
Ha el tudod magatokat tartani minden gond nélkül, és nem zavar, hogy akár 20 évig/örökre is egyedül maradsz/sosem lesz normális kapcsolatod, akkor válj el nyugodtan, ha úgy jobban esik.Mi tart vissza?
A gyerekeket nevelni egyedül te fogod, meg aki épp segít.Az állandóan dolgozó férjed még az anyagiakban sem fog olyan részt vállalni, mint eddig.
Nem csak annyi lesz majd a bajod, hogy esténként nem kedveskedik neked a férjed.
#46 Amúgy nem azért, de ha ilyen bajaid vannak a férjeddel, hogy kb idegen számodra, az gondolom nem 2 hete kezdődött.
Ha felelőtlennek tartod, akkor meg minek szültél neki 3 gyereket?
Ráadásul a két kicsit nem is olyan rég vállaltátok...Ez akkor mire volt jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!