Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás... Menni vagy maradni... 3 gyerek... 20 év kapcsolat...?
#7 Lenne jelentkező, mire?
Majd jól meglepődsz mi fog történni a jelentkezővel, ha ténylegesen elválsz és egyedül leszel a 3 gyerekkel.
Max ha hagyod magad meg leszel dugva párszor, de ezek a "jelentkezők" nem fognak veled meg a 3 gyerekeddel összebútorozni, anyagilag helytállni értetek és még hős szerelmest is játszani ezek után.
Azzal számolj, hogy elválsz, és mindenre egyedül leszel, csak még pénzed sem lesz.Szexnél többet senki nem fog akarni tőled.
#12 Mondta.Majd azért annyi eszed legyen már, hogy a szavakra csak akkor adsz, ha előbb tettekkel megtámogatta.
Én is mondhatom azt, hogy nekem gyerekkel is kellesz.Látod, most is foglalkozom veled, írtam neked 5 mondatot.
Na, kb ennyire számíthatsz majd a jelentkezőktől is.
Mondta, és? Mondani bármit lehet.
Meg egyébként hozzátette a feltételeket is? Nyilván nem. Olyanokra gondolok, hogy pl. kellesz, HA teljes egészében magadra vállalod a házimunkát, főzöl-sütsz-takarítasz-pakolsz igényeimnek megfelelően. HA szexben bevállalod azt is, amit amúgy nem tennél. HA elfogadod a sz*rságaimat, kis pia, ez-az. HA tűröd, hogy a gyerekeiddel úgy bánok, ahogy kedvem tartja. Stb.
Itt néhányan mintha nem az átlag magyar emberek valóságában élnének. 30 alatt, 0 gyerekkel is k. nehéz igazán JÓ férfit találni. Akkor majd 30 fölött, közel 40 évesen, 3 gyerekkel?
Tényleg ahogy a 4-es írja, nézd már meg a felhozatalt! Aki kicsit is jobban néz ki, ápoltabb, igényesebb, normálisabb stb., az foglalt, és kirobbanthatatlan a házasságából/kapcsolatából. Amúgy még foglaltak közül is sok a rettenetes... Amelyik egyedülálló, az szerinted mégis milyen?... A ritka kivétel, amelyik nem gáz, az a fiatal, gyerektelen szépségekre fog hajtani, és meg is kapja őket, mert mint írtam, hiánycikk a jó férfi.
De sok rosszindulatú, lehúzó ember van! :(
Miért ne találna megfelelő társat? Több olyan nő-ismerősöm is van, akiket gyerekestül is elfogadtak. Nem szabad a rosszban maradni kishitűségből.
És talán ilyen érzelmi szegénység mellett még egyedül is lehet jobb, mint a társas magányban szomorkodni.
Pénzben pedig a volt férjnek kötelező a tartásdíjat adnia (legyen jó ügyvéded). Közben, ha dolgozol, akkor már csak kijöttök valahogy.
Sok megkeseredett cinikus fasz, aki elmagyarázza a kérdezőnek a tapasztalt dolgok ellenkezőjét.
Irigy hányingerek vagytok.
Hagyjuk már. Én egy gyerekkel se merek újat kezdeni. Nem azért, mert attól félnék, hogy nem kellek senkinek, hanem mert tisztában vagyok vele, hogy nekem nem kellenének azok, akik jelentkeznének. Egy fizetésből meg nem tudok olyan életszínvonalat biztosítani magunknak, mint ami most van.
3 gyerekkel majd biztos eljön érte a Herceg fehér lovon. Szerintem fel kell nevelni a gyerekeket, aztán lehet álmodozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!