Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha kiszolgáltatott helyzetben felpofozott volna a férjetek (anyós előtt) és akkor pillanatnyilag nem lett volna rá lehetőséged (baleset miatt) elválni, viszont 2 év múlva felépülsz de ezt már mindeki (kivétel én) elfelejtette?
Lábtörésben volt részem, és nem értettünk egyet, felpofozott anyós előtt nagyon durván, de nem tudtam járni sem. Annyira megalázott hogy akkor megeskudtem magamba hogy elválok ha felépülök.
Rendbe jöttem, de az idő ugy tűnik mindezt már homályba sodorta es mint minden seb egyszer begyógyul.
Viszont már nem tudok buszke lenni rá, vagy kedvesemnek nevezni. Vmi mintha megszakadt volna bennem
Mert mentünk vhova az autóval es amikor megérkeztünk azt mondtam hogy en varok az autóban, amennyit akarnak maradni maradjanak én szegyellek kiszállni és mankozni.
Ezért felhúzta magát hogy nem megyek velük, hulyitem stb. De elindulni se nagyon akartam ö vett rá.
Aztan úgy döntöttem en nem megyek.
Szia, igen, keresnék ügyvédet.
Ha lelki és bármilyen segítség kell, menj be a családsegítő szolgálathoz! Nem leszel egyedül a gondjaiddal, ők rutinosak ilyen ügyekben, segítenek, ha kell még pszichológust is biztosítanak ingyen.
Mielőbb tedd meg ezt a lépést! Sok sikert
Köszi szépen!
Utolsó : ügyvédet már kerestem, vki ajanlott egy jót.
A családsegítős dolgot is köszi, de nem biztos hogy igenybeveszem mert ezen a bántalmazás dolgon már túltettem magam. Hisz apám is ilyen rámenős volt, kiskoromban ö is bántott, nyilván nem szerettem de mégcsak szinte megerősodtem.
Szokták mondani milyen magabiztos vagyok.
Hat nemnagyon volt kire tamaszkodjak sosem az életben, muszálj volt magamat fejlesszem.
A másik az hogy a sebek egyszer begyógyulnak, utánna ha "ütnek" már fajdalmat sem érzel hisz kialakul az immunitás . Max osszeszeded magad es lépsz.
Az egeszben az fáj hogx anyám úgy tanított hogy megbocsassak, es azt gondoltam ha ezt teszem es atbeszeljuk erosebb lesz a kapcsolat. Hát nem igy volt, csak az évek teltek, es nem lett jobb csak elmultak az erzelmek teljesen.
Én férfiként mondom, hogy egy nőt sem értek aki olyan férfivel van, aki képes felpofozni a párját… egy férfiben legyen már annyi erő és tartás, hogy ilyen eszközök nélkül is meg tudja oldani, ha valami zavarja.
Volt olyan exem akivel szinte minden héten volt összezördülésünk, volt, hogy szó szerint tányérokkal dobált, és felpofozott, de hogy én visszaüssek, az soha meg sem fordult a fejemben, és minden ilyen veszekedésnek fergeteges szex lett a vége, úgyhogy ilyenkor igazából én már örültem :D de ez egy másik történet :D
27# véletlenül mert az iPodot használtam, es korábban volt másik profilom aminek a jelszavát elfelejtettem amikor telóról jelentkeztem be, és akkor csináltam ujat .
Most nem vettem észre hogy ez más profil.
29 es lajkoltalak pedig nem kellett volna, hisz leesett hogy te most hülyének nézel.
Egyáltalán nem vicces , sajnos megtörtént velem ,
Koszi szépen 26# es mindenki akik energiát tettek abba hogy jó tanacsokat vagy sajat tapasztalataikat megosszák!!
Nekem sokat segített, mert az a tipus vagyok aki nehezen lépek, de már beadtam a válópert .
Viszont jó amikor jön külső megerősítés is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!