Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha kiszolgáltatott helyzetben felpofozott volna a férjetek (anyós előtt) és akkor pillanatnyilag nem lett volna rá lehetőséged (baleset miatt) elválni, viszont 2 év múlva felépülsz de ezt már mindeki (kivétel én) elfelejtette?
Lábtörésben volt részem, és nem értettünk egyet, felpofozott anyós előtt nagyon durván, de nem tudtam járni sem. Annyira megalázott hogy akkor megeskudtem magamba hogy elválok ha felépülök.
Rendbe jöttem, de az idő ugy tűnik mindezt már homályba sodorta es mint minden seb egyszer begyógyul.
Viszont már nem tudok buszke lenni rá, vagy kedvesemnek nevezni. Vmi mintha megszakadt volna bennem
Természetesen.
Ez már nem kapcsolat így amugysem.
Mi az, hogy homályba sodorta???
Engem ugyan "csak" leköpött párszor a volt férjem, de azt a pillanatot soha nem tudom elfelejteni.
Szedd össze magadat, és hagyd ott a francba! Nem fogod megbánni, hidd el!
Az a baj már hogy akkor nem volt kihez hova menjek es teljesen mindket lábam elvolt torve
Aggodtam hogy jarni fogok e tudni.
Most mar sportolok mindent csinalok, ráadásul gyerekunk is volt
Tudta hogy nincs hova menjek es nem fogok válni.
Nemvolt ki segitsen.
Homalyba sodorta azt jelenti hogy bocsánatot kért, es nem emlitettem, nem hoztam fel, gondoltam majd ugyis lépek.
Azért kerdeztem mindezt mert nem akarom hogy azt mondják hogy az már rég volt..
7# Most már tudnék lépni.
Kit érdekel, hogy ki mit mond? Azért is jogodban állna válni, ha nem tetszik az új pólója. Nem kell megindokolnod senkinek.
Gyerek miért csak volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!