Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ha kiszolgáltatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ha kiszolgáltatott helyzetben felpofozott volna a férjetek (anyós előtt) és akkor pillanatnyilag nem lett volna rá lehetőséged (baleset miatt) elválni, viszont 2 év múlva felépülsz de ezt már mindeki (kivétel én) elfelejtette?

Figyelt kérdés

Lábtörésben volt részem, és nem értettünk egyet, felpofozott anyós előtt nagyon durván, de nem tudtam járni sem. Annyira megalázott hogy akkor megeskudtem magamba hogy elválok ha felépülök.

Rendbe jöttem, de az idő ugy tűnik mindezt már homályba sodorta es mint minden seb egyszer begyógyul.

Viszont már nem tudok buszke lenni rá, vagy kedvesemnek nevezni. Vmi mintha megszakadt volna bennem

2023. aug. 24. 16:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

"# Most már tudnék lépni."

EGy másodpercet ne gondolkozz!

Neked tényleg az a bajod, hogy az anyós előtt pofozott fel? Nem az, hogy felpofozott?

Kezdj el pakolni.

2023. aug. 24. 19:02
 12/34 A kérdező kommentje:

Felre ne érts!!

Nyilván az hogy felpofozott,de az egy ráadás hogy más is látta.

2023. aug. 24. 21:11
 13/34 A kérdező kommentje:

10es.

Van gyerek , csak azért használtam a múlt időt mert ö is megvolt.

Nem mindez után történt.

2023. aug. 24. 21:26
 14/34 A kérdező kommentje:

Mindössze 1x említettem és akkor azt mondta a férjem hogy miért nem felejtettem még el, miért nem engedem el?

Már szinte én kezdtem el magam rossznak érezni hogy miért foglalkozok ezzel..

De ahogy olvasom más se hagyna annyiba akkor sem ha eltelt x idő..

2023. aug. 24. 21:32
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, aki egy nőt felpofoz nagyon durván (az már csak plusz, hogy mindkét lábad törött volt, és teljesen védekezeés képtelen), azt nem nevezném férfinek és újból meg fogja tenni., Ez az egy ami teljesen biztos.
2023. aug. 24. 21:35
 16/34 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem felejted el??? Erre a kérdésre egy serpenyővel b.sznék a fejére akkorát, hogy rögtön lefosná a vér.

Fhu.. szerintem válj el. Neked jobb, a gyereknek jobb, ki mit mond, úgysem számít, ő meg egye meg, amit főzött.

2023. aug. 24. 22:50
 17/34 A kérdező kommentje:

Mankóval jártam mert az egyik lábam egy kicsit tudtam használni a másikba a vér se keringett rendesen ,de fajdalmaim voltak.

Az orvosok elég negatív képet festettek az egészről, azt sem tudtam teljesen felépülök-e..

Szerencsére mostanra már senki sem gondolná hogy ilyesmin átestem, újra járok edzőterembe, dolgozok és okj-s kepzesen veszek részt.

Ha azt is elvegzem - nemsokára- váltani fogok munkát es azzal a fizetéssel már jobb megélhetést tudok biztosítani a kisfiamnak is.

Mert ha külön megyünk tudtommal a gyerektartás osszege majdnem a 0 val egyenlő, ahogy olvasom itt 20e ft, alig 100€ jobb esetben.

2023. aug. 25. 08:04
 18/34 anonim ***** válasza:
85%
Túl van gondolva, válj el most
2023. aug. 26. 00:59
 19/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, 18as, mire érted pontosan azt hogy túl van gondolva, vagyis mi az ami túl van gondolva?
2023. aug. 27. 23:37
 20/34 anonim ***** válasza:
De miért pofozott fel?
2023. aug. 28. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!