Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Léteznek olyan kapcsolatok,aho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan kapcsolatok,ahol a nő keres jobban és a férfi van kiszolgáltatva? A nőnek van lakása,autója.

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 08:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Képzeld, létezik olyan kapcsolat, ahol a férfi áll jobban anyagilag, és a nő mégsincs kiszolgáltatva.
2021. nov. 20. 08:39
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen férfival eleve össze sem jönnék! Nem tudnék rá férfiként nézni
2021. nov. 20. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Igen ismerek ilyet.

Domina sub kapcsolatban élnek,még társaságban is sokszor látszódik hogy a férj,szolga.

Egyszer előttünk mondta neki a nő hogy este kapni fog,erre azt felete a csávó,igenis,megérdemlem.

El se akartam hinni mikor hallottam.

Nő 8 évvel időbb igazgató valahol,de a férfis jól keres,IT szakember.

2021. nov. 20. 08:41
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Fúh nem , max pàrhuzamos univerzumban 🙄
2021. nov. 20. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem van lakasom, mondjuk majdnem ugyanannyit keresunk (en egy picit tobbet, de kb max 20 ezerrel, lenyegtelen), de ettol meg nem hinnem, hogy a parom ki lenne szolgaltatva nekem, akarmikor le tudna lepni, ha mas nem, akkor a szuleihez.
2021. nov. 20. 08:51
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Miért lenne attól kiszolgáltatva valaki, ha 300-at keres mondjuk, miközben a párja 500-at mondjuk? Bármikor el tud menni albérletbe, attól felnőtt ember, hogy el tudja magát tartani a párja nélkül is. De még 150 ezerből is.
2021. nov. 20. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Az az igazság, hogy aki menni akar, az menni fog, lényegtelen, hogy mennyivel keres kevesebbet a párjánál. Pár hülye rongy hivatkozik arra, hogy ő ki van szolgáltatva és ezért nem tud lelépni, de ez hülyeség. Nincs senki kiszolgáltatva senkinek onnantól, hogy felnőtt.
2021. nov. 20. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Igen és nem.

Nálunk most én (a feleség) vagyok az egyetlen kereső, a férjem tanul, és otthon van a legkisebbel déltől. Egyrészt ugyanúgy kiszolgáltatott vagyok, mert ha ő nem viszi és hozza a gyerekeket, és nincs vele otthon délután, akkor bukom a jó kis munkahelyem, és kereshetek valami részmunkaidős xart lófaxért. Sok férfi ezt nagyon nem szokta átgondolni, mikor dobálózik, hogy ki tart el kit. 🙊

Másrészt mikor összejöttünk, nekem volt házam, autóm, neki meg nem. Tehát jogilag ez még mindig az "enyém". De soha nem csapkodtam az asztalt, hogy ez itt az enyém, neki meg kuss. Miénk. Pont.

Amíg ő megmarad férfinak, én meg megélhetem a nőiségem, nincs ezzel a felállással semmi gond. Mondjuk biztos, hogy az se mindegy, hogy ez most egy határidős történet, és tudjuk, hogy nem így élünk örökké.

2021. nov. 20. 09:00
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Az én párom beteg dolgozni egyedül nem tudna amít az állam fizet a hideg vízre nem elég

Az én munkából élünk ahol amít tud segít de soha nincs kiszolgáltatva nekem

Neki is hála istennek él az anyukája.De én amink van mindig közösek éreztem

A kérdező kérdése fel sem merült bennem!

2021. nov. 20. 09:05
 10/13 Noren1989 ***** válasza:
32%

Léteznek, de nem túl gyakoriak.

Márhogy úgy mentális egészség szempontjából.

2021. nov. 20. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!