Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az a 31 éves férfi, aki nem nagyon tud baráti kapcsolatokat kialakítani (ebből legtöbb az jön, hogy a nők is kerülik, vagy pár hónapig vannak vele-m) és kénytelen otthon tölteni a szilvesztert? Leamortizáló (objektíve) ez?
Nekem pont hogy azóta van nagyon sok ideje egy 10/10-es külsejű és minden szempontból tökéletes barátnőm, mióta már nincs ezer haverom,
gondolom mert így több időt tudok fordítani a saját magam fejlesztésére.
Persze ha depis vagy mert nincsenek barátaid, akkor tegyél ellene, de a legtöbb nőt nem ez fogja érdekelni.
Én 23 éves lány vagyok de kb ugyanebben a helyzetben.
Legutóbb 2 ismerős csajszinak is én vetettem fel, hogy írjon nyugodtan ha van kedve meg ideje beülhetünk kávézóba, eldumálhatunk (mivel mindkettővel már elég rég találkoztam, de a suliban jóban voltam velük.) Azóta is várom a válaszukat. Pedig szerintem jófej vagyok, igyekszem érdeklődő lenni az emberek felé, próbálok jó beszédtémákkal előrukkolni. Mégsem keresik a társaságomat..nekem kell az övéket, hogy aztán vmi oknál fogva lemondják a talit.
Szerintem az nem minősít egy embert, hogy milyen nagy a baráti társasága. Ez inkább azokat az embereket minősíti, akik a rendes barátokat unalmasnak tartják... Gondolom te sem vagy/ voltál az a nagy partiállat :D Sok nőnek pedig pont az a taszító (egy idő után legalábbis sztem tuti..)
Ne keseredj el, ha tényleg odaadó és figyelmes vagy 100% ,hogy lesz aki ezt értékelni fogja! Pl egy olyan, aki eddig szinten le se sz.rtak :)
Nehéz barátokat szerezni ,találni!
ismerősöket könnyen lehet szerezni de barátot,társat nehéz!!!
Barát,társ-jóban rosszban veled van.
nos ezért nehéz szerezni barátokat,társat.
megértelek kérdező.
Sok sikert,szerencsét kívánok neked! 30N
Én is hasonlóan vagyok, de nekem még a beszédkészségem is teljes csőd :D
bár nagyon remélem hogy csak az miatt, mert nagyon ritkán van kivel dumáljak.
Túracsoportot hol lehet találni? Vagy ez ismerősi körből van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!