Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy 31 éves férfi, ha még otthon él és emiatt szinte az összes nő, akivel beszélget, vagy randizik, az otthagyja?
Olyan helyen dolgozok, ahol nincs kiadó lakás. Egy kisvárosban. Diplomás munkakörben, elfogadható fizetéssel. Párom nincs, amíg el nem költözök, szerintem nem is lesz. Miért is? Minden nő, akivel ismerkedek, 2. alkalommal megkérdi, hogy te már egyedül élsz? Ha nem ezt a választ kapja, vége az ismerkedésnek. Holott én meg anyámmal élek kertes házban, a munkahelyem is 2 km-re van a háztól. Szeretnék a legközelebbi városba menni albérletbe lakni, hogy legyen saját önálló életem. De egyszerűen nincs ott kiadó, csak eladó lakás 100 számra. Végigjártam a hivatalokat is, semmi. Nincs kiadó lakás, majd értesítenek, ez volt 3 hónapja, azóta is várom...
Mit lehet tenni?
Lakást nem vennék itt sosem, csak kiadót keresek. A bejárás is megoldható lenne, van autóm. Nem vennék lakást, mert ki tudja meddig van munkahelyem. 3 évig biztos, utána nagyon ködös a dolog. Csak ugye szeretnék már párt, 3 éve nincs, és eddig mindig ezen bukott el a dolog. Tapasztaltam. Ha azt hazudom, ahogy albérletben élek (nem szép dolog), akkor mindig van folytatás, ha igazat mondok, vége van az ismerkedésnek. Ördögi kör? Segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!