Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljon egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon egy 31 éves férfi, ha még otthon él és emiatt szinte az összes nő, akivel beszélget, vagy randizik, az otthagyja?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozok, ahol nincs kiadó lakás. Egy kisvárosban. Diplomás munkakörben, elfogadható fizetéssel. Párom nincs, amíg el nem költözök, szerintem nem is lesz. Miért is? Minden nő, akivel ismerkedek, 2. alkalommal megkérdi, hogy te már egyedül élsz? Ha nem ezt a választ kapja, vége az ismerkedésnek. Holott én meg anyámmal élek kertes házban, a munkahelyem is 2 km-re van a háztól. Szeretnék a legközelebbi városba menni albérletbe lakni, hogy legyen saját önálló életem. De egyszerűen nincs ott kiadó, csak eladó lakás 100 számra. Végigjártam a hivatalokat is, semmi. Nincs kiadó lakás, majd értesítenek, ez volt 3 hónapja, azóta is várom...

[link]

Mit lehet tenni?

Lakást nem vennék itt sosem, csak kiadót keresek. A bejárás is megoldható lenne, van autóm. Nem vennék lakást, mert ki tudja meddig van munkahelyem. 3 évig biztos, utána nagyon ködös a dolog. Csak ugye szeretnék már párt, 3 éve nincs, és eddig mindig ezen bukott el a dolog. Tapasztaltam. Ha azt hazudom, ahogy albérletben élek (nem szép dolog), akkor mindig van folytatás, ha igazat mondok, vége van az ismerkedésnek. Ördögi kör? Segítsetek.

2016. júl. 18. 07:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
jav: nekem megfelelő kis lakás
2016. júl. 18. 08:08
 12/26 A kérdező kommentje:
Én ki tudok mosni, takarítani is szeretek, 6-8 dolgot megfőzök könnyedén. De ugye otthon....
2016. júl. 18. 08:10
 13/26 anonim ***** válasza:
Sz.rd már le az ilyen sztereotípiát. Akikkel dolgod volt, azok elfelejtik, hogy manapság örülhet az ember, ha munkája van. Nem csak egyedül te vagy ilyen helyzetben, és szerintem örülj neki, hogy még időben kiderült, hogy mit gondolnak a hölgyemények. Hidd el fogsz még ìgy is barátnőt találni aki elfogad úgy ahogy vagy.
2016. júl. 18. 08:21
 14/26 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy az is zavaró a nőknek, ha minden alkalommal, amikor mennek hozzád, anyukával is találkoznak...Ez tizenéves korban még oké, de 30 felett már nem annyira.Én pl.nem tudnék felszabadult lenni, ha tudom, hogy az anya is hallhatja amiket beszélek veled, a szexről már nem is beszélve.
2016. júl. 18. 08:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek kedves utolsó, hogy ez is benne van. De ugye a problémák te is és én is, és szerintem más is tudja. De a megoldás mi?
2016. júl. 18. 08:35
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

En teljes mertekben megertem, hiszen nekem is beletelik majd par evbe, mire elkoltozom. De akkor is csak akkor fogom megtenni, ha lesz kivel osszebutorozni. Semmi kedvem azert gurcolni, hogy elmondhassam magamrol, hogy mekkora onallo ember lettem, amiert mar nem otthon elek. Aki hajlando ra, az otthon is kepes onallosodni, en is magamra fozok, mosok, elintezem a bevasarlast, a hivatalos ugyeket stb. Hiszen mar felnott ember vagyok.

Ezen kivul soha sem lennek hajlando egyedul elni mar csak azert sem, mert az ember tarsas leny es otthon is megszoktam a tobbiek jelenletet. Semmi kedvem estenkent a munka utan egy uresen kongo lakasba hazaterni. Nem is tudnam az otthonomnak tekinteni.

Az ertelmes emberek fel tudjak fogni, hogy a mai Magyarorszagon legtobbunknek nem megy egyrol a kettore a kulon koltozes. Az en szememben ez semmit nem von le az ertekedbol es biztosan nem en vagyok az egyetlen, aki igy gondolkodik. :)

23N

2016. júl. 18. 08:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor megkérdezik, mondd, hogy egyelőre még anyukádnál élsz, de egyébként aktívan keresel kiadó albérletet, mondd el nekik is a terveidet, hogy belátható időn belül ez változni fog- és szerintem előny ha hozzáteszed, hogy eddig még nem volt kivel elköltözni, és úgy igazán csak azért, hogy ne anyáddal élj, mégis minek, több értelme van már eleve együtt keresni a közös otthont, nem utólag hozzáigazgatni a másik elképzeléseihez.

Nem mintha engem bármikor is zavart volna, ha a partnerem még a szüleinél lakik, de a fenti módon közölte az otthonlakását, amikor megismerkedtünk, és pár hónapon belül valóban el is költöztünk albérletbe. Ha a nő benne van a bejárásban és az együtt költözésben, akkor szerintem ez egész jó megoldás. Közben még azt is jelzi, hogy hosszú távra tervezel.

2016. júl. 18. 08:44
 18/26 A kérdező kommentje:
Én viszont szeretnék külön lenni, nem csak a nők- vagy párom miatt, hanem magam miatt is. Az baj, hogy hiába teszek érte, de ha nincs lehetőség, akkor meg van lőve az ember. Csak ugye a legtöbb nő, nem ígértet, hanem eredményt akar ez ügyben is. Na de ha az eredmény önnön hibánkon kívül nem jön össze?
2016. júl. 18. 08:45
 19/26 anonim ***** válasza:
Te is pataki vagy? :D Nahát!
2016. júl. 18. 08:57
 20/26 A kérdező kommentje:
Igen. Pálháza. De ott vagy Újhelyben keresnék albérletet.
2016. júl. 18. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!