Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi jobban elviseli, ha a neje többet keres és/vagy sikeresebb a munkahelyén, ha otthon ő a főnök?
Nem.
Az a férfi, aki az ilyesmi miatt kiakad, az sajnos akkor sem fogja jobban elviselni, ha otthon próbálnak kompenzálni neki.
Az a gond, hogy valahol a szíve mélyén úgy fogja mindig érezni, hogy otthon is csak azért főnök, mert az asszony ezzel akarja viszonozni.
Őszinte leszek, sosem értettem, nekem volt jobban kereső párom, és a legtöbb minimum ugyanolyan sikeres volt, mint én, de sosem zavart, viszont a családban látom, hogy a férfiak min. 60-80%-a nem ilyen, és egy idő után mindig felőrli a kapcsolatot, mert vagy otthon az asszonyt nyírja, vagy elkezd más területen kompenzálni.
"Én nem érezném magam férfinek, ha az asszony tartana el."
Ez mekkora marhaság! Sosem kerestem rosszul, sőt! De ennek ellenére volt párom, aki még nálam is jobban. Ettől még nem ő tartott el, hogy jobb fizetése volt, mert én sem csak a hideg vízre valót vittem haza.
Ennek ellenére vannak férfiak akik nem képesek megbirkózni azzal, hogy a párjuk is sikeres, azzal meg végképp nem, ha sikeresebb, mint ők. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!