Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el jobban azokat a kapcsolatokat ahol a nő idősebb 10-15 évvel, mint ahol a férfi? A 21.században ez még mindig ennyire nem elfogadott?
Engem nem a társadalmi elfogadottság zavar, hanem ismerem a férfiakat. Most tetszem neki negyven évesen, mert jól nézek ki "a koromhoz képest". De 10 év múlva már egy vénlány leszek mellette, bárhogy adok magamra és nem fogok labdába rúgni a fiatalabb lányok mellett. Na, ezt akarom én elkerülni és ezért nem ismerkedem nálam 10 évvel fiatalabbal. Pedig sokan rám írnak ebből a korosztályból.
Tudom, hogy negatív vagyok, de az a helyzet, hogy egy nő még mindig nem annyira felszínes, hogy zavarják a nála 10 évvel idősebb pasason a korosodás jelei, ha szereti. Fordítva viszont....jön a "szeretem a feleségemet, nem akarom elhagyni, de már nem vonz". Így keresik a szeretőt és az asszony sokszor még így is fiatalabb náluk.
Mindig idősebb (10-20 év) barátnőim voltam. A férfiak irígykedően néztek, sok nő pedig azért kezdett ismerkedni velem, mert kíváncsiak voltak, mit tudok, ha egy olyan nő mellett vagyok.
Egy valaki ugratott folyton e miatt. Aztán nem találkoztam vele vagy 15 évig, és kiderült,pár éve együtt él egy nála 10+ évvel idősebb nővel, és azóta se pia, se cucc, se cigi, sportol, diplomázik, jó melója van.
A környezetre meg ki nem xarik magasról? Az én életem, és abból csak egy van. Minek akarjak megfelelni egy rakás ismeretlen csicska senkinek? Nyugodtan teherbe vághatják az anyjukat! 2X!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!