Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ezt túléli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt túléli a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Motorbalesetet szenvedtem, emiatt több végtagom gipszben van. Mondhatni magatehetetlen vagyok. A baleset előtt 2 héttel költöztünk össze, sajnos a páromon kívül más nem tud otthon segíteni. Félek hogy megundorodik tőlem a párom...

2021. máj. 21. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ettől megundorodik, akkor sosem szeretett igazán...ez lesz az igazi próbatétel a kapcsolatotoknak!

Én anno a páromat pelenkáztam is, mikor nagyon beteg volt, és sosem undorodtam tőle.

2021. máj. 21. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínűleg nem életed végéig lesz gipszbe a 4 végtagod.
2021. máj. 21. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Így legalább kiderűl, hogy mennyire szeret!
2021. máj. 21. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy próbára teszi, de legalább eldől, mennyire szoros és stabil a kapcsolatotok. Nekem nem jelentene gondot, ha párom hasonló helyzetbe kerülne. Ez pusztán átmeneti.
2021. máj. 21. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, van valami jele, hogy ezt feltételezed? Mert nem írtál ilyenről. Akkor mit mondjunk?
2021. máj. 21. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha emiatt megundorodik, akkor annyit is ért. Ez csak átmeneti állapot, szerintem aki őszintén szerelmes, az nem fog emiatt menekülni.
2021. máj. 21. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a többiekhez tudok csatlakozni. Ha emiatt megundorodik, akkor az a kapcsolat annyit is ér. Egy kapcsolat nem csak akkor kapcsolat amikor minden jó, hanem akkor is amikor épp valami szar beüt. Ez most egy ilyen helyzet, angy próbatétel, de itt ismerszik meg igazán a másik valódi természete.
2021. máj. 21. 19:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez a sok pozitív visszajelzés segít. Egyébként jele úgymond nincs, de azért mégis más az intimitás ezek után, mint amikor erre nincs szükség...
2021. máj. 22. 14:45
 9/9 anonim válasza:

Mindkét lábam combig gipszben volt 6 hétig plusz egyik karom vállig. Motorbaleset szintén.

Párommal pár hónapja voltunk együtt, ő ezért mégsem undorodott meg tőlem, sőt odaköltözött és végig segített.

Pedig én felkelni sem tudtam így.

2021. máj. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!