Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisgyerek mellett egy válásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerek mellett egy válásból hogy lehet felállni?

Figyelt kérdés

(azért ez a katagória, mert leginkább anyukák válasza érdekelne)

A volt férjemmel nem voltak nagy viták, veszekedések itthon, de egy nap vacsora előtt elém állt azzal, hogy ő már nem szeret, nem is hiszi, hogy tudna újra szerelmes lenni belém és válni akar. Derült égből jött a villámcsapás, mert semmi jelét nem láttam annak, hogy ő kifelé menne már a házasságunkból... Azt mondta, nincs harmadik fél, egyszerűen azt érzi, ebben már "nincs több".

Már ettől is a padlóra kerültem, egyedül az 5 éves lányunk tartotta bennem az erőt, miattam keltem ki az ágyból nap, mint nap és próbáltam erősnek látszódni.

Annak ellenére, hogy elméletben nem volt harmadik fél a házasságunk alatt, áprilisban váltunk el, júniusban küldték a barátnőim a közösségi oldalas képeket, hogy a volt férjem eljegyzett egy nőt, kint vannak a tengerpartos-lánykérős képek. Mikor legközelebb jött a gyerekért, mondtam, hogy gratulálok hozzá, de szeretném, ha a lányunkkal először úgy találkozna, hogy én is ott vagyok, szeretném megismerni, kivel lesz a gyerekem. Erre elröhögte magát, hogy azt nem kell komolyan venni, csak ki lett erőszakolva, de nem lesz itt esküvő.

Aha, tegnap mégis volt, mellé még gyűrűk + babacipős képek is kerültek ki azonnal...

Méltánytalannak érzem, hogy 13 év után annyi nincs benne, hogy ezt őszintén elmondja, és a Facebookról értesülök róla, barátnők által.

Valamint, bármennyire is szeretem a lányomat, elbizonytalanodom időről időre, hogy gyerekkel mégis kinek kellek majd, ki akarna magának olyan nőt, aki gyereket is visz a kapcsolatba...

2023. júl. 30. 13:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell új életet kezdeni. A régit folytatod, csak epp a férjed nélkül. Majd alakul a többi.
2023. júl. 30. 14:42
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

#20! De milyen új életet, könyörgöm? Kisgyereked eddig is volt, abban semmi új nincs. A "régi" és az "új" életed között az a különbség, hogy a régiben volt férjed, az újban meg nincs. Az előbb azt írtad, nem is akarsz.

Megmondom, mi lesz a különbség. Amikor mész vásárolni, nem dobod be a kosárba a férfi borotvát, férfi sampont, meg ilyeneket. Valamivel kevesebb pénzből gazdálkodhatsz, mint eddig. Elég lesz akkor főzni, ha van kedved és a gyerek se eszik az oviban és lesz pár szabad hétvégéd, amikor mehetsz barátnőzni, sportolni, vagy ahova akarsz.

2023. júl. 30. 14:51
 23/35 anonim ***** válasza:
76%

Hát, attól függ mennyit segített neked, mennyire vett részt a gyerek életében eddig.

Megmondom miért.

Én már 2x kezdtem újra, ezt most hagyjuk is, hogy miért, sajnos nagyon be tudok választani, de pl az utolsó exem nagyon sokat besegített a gyerekek körül.

A mostani páromnak olyan a munkája, hogy havi 1x van itthon, ergo olyan mintha nem is lenne, minden az én nyakamba szakad. Lett egy közös gyerek is, de be lett ígérve, hogy legalább hétvégén besegít. Hát nagyon nem...

Szóval nagyon nagy a különbség szerintem és számomra okoz nehézségeket 3 gyerekkel munka mellett. Meg lehet szokni csak borzasztóan fárasztó. Nekem minden héten van egy nap amikor szó szerint nem csinálok semmit. Ez van. Talán neked valamivel könnyebb lesz hogy csak 1 gyerek van és ő sem olyan pici már.

A szerelem meg majd jön. Nekem egy csomó ismerősöm társkeresőn találta meg a párját. Egyre kevésbé van idejük az embereknek, úgyhogy már ez sem ciki mint régen volt :)

Fel a fejjel!

2023. júl. 30. 15:41
 24/35 anonim ***** válasza:
90%

Sok jó tanácsot kaptál, meg hogy hogyan "kellene", de azt senki se írta, hogy ez bárkivel előfordulhat, sosem lehet tudni, kit mikor fognak egyik napról a másikra kidobni.

Biztos vagyok benne, hogy lelkileg nem könnyű feldolgozni, hogy már nem kellesz, és mindezt így megtudni, hogy le vagy cserélve, kész.

Én együttérzek veled, és nagyon remélem, hogy hamar kikeveredsz a gödörből.

Kicsit sajnalgathatod magad, meggyászolhatod a kapcsolatot, sirasd el, de az exedet és a nőjét ne piszkáld, ne legyenek elvárásaid magad felé. Mostantól az apjával csak a gyerek érdekeit kell néznetek. Te pedig mozdulj ki, dolgozd fel a történteket, próbálj meg nem nevetségesen vergődni, ne alázkodj meg.

A legjobbakat kívánom neked! :)

2023. júl. 30. 16:40
 25/35 anonim ***** válasza:
84%

Ugy lehet felallni ha magadra időt fordítasz.

Sportolsz futsz ez azert fontos mertolyankor a dopamin hormon is megmovekszik a testben es az is egy plusz.

Adhatsz jobban magadra mindt eddig es nem kell torodj a masikkal

Orulj hogy mar 5 eves a kicsid es van egy stabil munkahelyed(ha van)

Ha nincs akkor szorgalom es keresel. Kialakul minden

2023. júl. 30. 16:56
 26/35 anonim ***** válasza:
16%

Pasit ha keresel akkor van boven választék csak teis nézzél ki jól.

Legy "jó nő" . Sexy bombázó.

34N

2023. júl. 30. 16:57
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
Nekem még úgyis kellett bő fél év hogy egyáltalán az ismerkedésre gondoljak, hogy nálunk én kezdeményeztem a válást. Szerintem ennyi idő minimum kell hogy kialakuljon az új rendszer, a gyerekkel közös új élet.
2023. júl. 30. 18:17
 28/35 anonim ***** válasza:
83%

Írod: látni akarod, kivel van a gyereked.

Ezt értem, de megmagyaráznád, ennek konkrétan mi az értelme? Ha abszolút nem szimpatikus, akkor sem mondhatod, hogy na, láttad, ő aztán nem mehet a gyereked közelébe...

Ez nem olyan, hogy megnézed előre az ovit, ahova íratnád, és ha nem szimpi az óvónő, akkor másikba viszed. Vagy nem fogadod fel a bébiszittert, mert rossz a benyomás. Hanem ha a világ legrosszabb emberét látod benne, akkor is meg kell emésztened, ha láthatásra viszi az apja a gyereket, akkor ez a nő is ott lesz.

Igazából a gyerekre hivatkozol, de azt akarod látni, kiért lettél (lettetek) elhagyva. Amit megértek, talán a gyászfolyamathoz is kell, de felesleges a gyerekkel takarózni.

2023. júl. 30. 19:38
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

Nehéz, az biztos. A lányom 15 hónapos volt, amikor a férjem közölte, hogy van valakije. Már előtte furán viselkedett, megváltozott. Aztán rákérdeztem, legalább annyi volt benne, hogy megmondta az igazat.

Rohadt nehéz volt. Anyagilag is, lelkileg is. Voltak kapcsolataim, de egyik sem volt igazán komoly, mert vagy nem jött ki a gyerekkel, vagy köztünk nem működött. 7 év után lett egy olyan kapcsolatom, ahol éreztem, hogy ebből lesz valami. Azóta házasok vagyunk, van egy közös gyerek is.

Voltak nagyon mély pontok, nagyon nehéz időszakok az életünkben, amíg egyedül voltam vele. De voltak szép időszakok is. Sokkal több időm és energiám volt a lányomra akkoriban. Szóval összességében én nem törtem meg, igyekeztem kihozni a legjobbat a helyzetből.

2023. júl. 30. 19:52
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

Előrebocsájtom, hogy nem olvastam el a hozzászólásokat. Amiket leírtál, az alapján a volt férjed egy ordas nagy f#sz. Most még nem tudod valószínűleg, de egy nap majd örülni fogsz, hogy megszabadultál tőle.

Elvált apuka vagyok. Amíg társat kerestem, pont ilyen anyukákat kerestem, mint te. Engem is elhagytak, nagyjából hasonló okokból, mint téged. Találtam új párt, aki felülmúlja minden tekintetben a volt feleségemet.

Örülj a kislányodnak, vigyázz rá, hidd el, találni fogsz normális férfit, aki igaz szerelemmel szeret téged. Ne rugózz a volt férjeden, ha veled megcsinálta ezt az aljasságot, a másik nővel is meg fogja. Minden jót, emelt főt, boldog párkapcsolatot kívánok neked! :)

2023. júl. 31. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!