Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édesanyák! Milyen gyakran és...

Édesanyák! Milyen gyakran és mennyit takarítotok kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éves gyerek minden étkezése utan legalább 10 percig takarítom a romokat, ami idő alatt a lakás többi részén csinál valami koszt vagy kupit. Szóval kb folyamatosan 🤷‍♀️
2022. ápr. 19. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 4 és egy 2 éves mellett úgy csinálom, hogy naponta 10-15 percet takarítok. Sajnos hajlamos vagyok ezekkel elcsúszni, ezért beosztottam a hét 4 napjára 1-1 feladatot. (Porszívózás mindenhol, porszívózás és felmosás, portörlés és tükrök, fürdőszoba és mosdó.) De ehhez hozzátartozik, hogy van robotporszívónk, amit naponta elindítok, akár úgy, hogy nem pakolok fel az útjából, de legalább valamennyire tisztaságot csinál.
2022. ápr. 19. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan
2022. ápr. 19. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap (igyekszem) megcsinálni a könnyen felügyelő dolgokat: mosogatógép, mosás, alap pici rend, konyha - étkezőben felsöprök.

Hétvégén csinálok egy nagyobbacska takarítást (fürdő, konyha, porszívó..)

Egy 2 éves és egy 1 hónapos gyerekem van.

2022. ápr. 19. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Porszívózni kb minden nap szoktam a konyhában mert folyamat tiszta morzsa, felmosás heti 1x max 2x de csak ha nagy gáz van, fürdők wc-k 2 hetente. 1,5 évesem van. Emellett kb minden nap mosok. Nincs olyan nap hogy vagy a mosógépben, vagy a szárítógèpben, vagy a kanapén nincs egy rahedli ruha. 😑
2022. ápr. 19. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, jön a kupis nő. Nem eleget. Reggel porszívózas, napközben mosogatas es az etetés nyomainak kb eltüntetése. De van, hogy egy hétig marad a pecsétes asztalterítő. Pulton a morzsák 1-2 napig. Fürdőszobatakarítás hetente, de most az se jött össze. Felmosás gyakran elmarad, mert minek, úgyis összemásszák. Minden nap főzök alvásidőben, éjszakázok a gyerekkel minden nap, és a legfontosabb, hogy ő jókedvű legyen, jatsszunk, meséljünk, és néha leüljek szusszanni. Szóval kupi van, néha kosz is. Portörlés csak álom kb. Nem vagyok elégedett, de boldog vagyok, a gyerek is (szerintem), most ez egyelőre elég.
2022. ápr. 19. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamit minden nap…

Vagy itt vagy ott

És nyilván van ami egy nap sem maradhat el

( konyha- és ètkező..)

Valamelyik bak egyik fürdő wc

Valamelyik nap másik..

Valamikor a gyerekszobák

Aztàn ágyneműhúzások

Felmosás

Alapos porszívózás ( többi nap robot megy)

Stb stb

Beosztom

De nagyon ritka, ha nem csinálok semmit, akkor következő nap többet kell

2022. ápr. 19. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Non-stop és sosincs rend.😂
2022. ápr. 19. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nonstop. Egy másfél éves mellett folyamatos takarítás az életem. Az etetőszéke körül napi 5x dzsuvázok le mindent, közben ő szétrámol valamit, kihozza a játékait a konyhába, rajzol és szétszórja a krétáit. A nap legnagyobb részében ketten vagyunk, így jön velem mindenhova, minden feladatot vagy együtt csinálunk vagy két játék között csapom össze, így minden tripla idő és minden sokkal felületesebb :D Naponta megy a mosogatógép, mosógép, folyamatosan pakolom a ruhakupacokat, egyszer végére érek és jön a következő, 2-3 naponta porszívózok de egy nap után minden poros, szöszös, morzsás megint. Sosincs igazi rend, én meg mindig kipurcanok nap végére. Ha szép az idő és sokat vagyunk kint, akkor előfordul, hogy napokig robbantott a lakás, mert minden felgyűlik. :D A férjem dolgozik+ tanul, én is továbbtanulok, és fontosnak tartjuk a gyerekkel töltött minőségi időt is, így mit ne mondjak... a diszkrét káosz nálunk permanens.
2022. ápr. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!