Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisgyerek mellett egy válásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerek mellett egy válásból hogy lehet felállni?

Figyelt kérdés

(azért ez a katagória, mert leginkább anyukák válasza érdekelne)

A volt férjemmel nem voltak nagy viták, veszekedések itthon, de egy nap vacsora előtt elém állt azzal, hogy ő már nem szeret, nem is hiszi, hogy tudna újra szerelmes lenni belém és válni akar. Derült égből jött a villámcsapás, mert semmi jelét nem láttam annak, hogy ő kifelé menne már a házasságunkból... Azt mondta, nincs harmadik fél, egyszerűen azt érzi, ebben már "nincs több".

Már ettől is a padlóra kerültem, egyedül az 5 éves lányunk tartotta bennem az erőt, miattam keltem ki az ágyból nap, mint nap és próbáltam erősnek látszódni.

Annak ellenére, hogy elméletben nem volt harmadik fél a házasságunk alatt, áprilisban váltunk el, júniusban küldték a barátnőim a közösségi oldalas képeket, hogy a volt férjem eljegyzett egy nőt, kint vannak a tengerpartos-lánykérős képek. Mikor legközelebb jött a gyerekért, mondtam, hogy gratulálok hozzá, de szeretném, ha a lányunkkal először úgy találkozna, hogy én is ott vagyok, szeretném megismerni, kivel lesz a gyerekem. Erre elröhögte magát, hogy azt nem kell komolyan venni, csak ki lett erőszakolva, de nem lesz itt esküvő.

Aha, tegnap mégis volt, mellé még gyűrűk + babacipős képek is kerültek ki azonnal...

Méltánytalannak érzem, hogy 13 év után annyi nincs benne, hogy ezt őszintén elmondja, és a Facebookról értesülök róla, barátnők által.

Valamint, bármennyire is szeretem a lányomat, elbizonytalanodom időről időre, hogy gyerekkel mégis kinek kellek majd, ki akarna magának olyan nőt, aki gyereket is visz a kapcsolatba...

2023. júl. 30. 13:33
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Amennyiben összeházasodom azzal a valakivel, úgy igen, be lesz mutatva.
2023. júl. 30. 14:04
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
Szuper. De továbbra sem KELL, csak lehet, ha valaki akarja. Ha ő nem akarja neked bemutatni a feleségét, akkor nem fogja, nem kell és nem is követelheted
2023. júl. 30. 14:06
 13/35 A kérdező kommentje:
Értem, ezt már párszor leírtad.
2023. júl. 30. 14:07
 14/35 anonim ***** válasza:
53%
Ok, akkor el is engedjétek a témát a feltekenysegeddel együtt. A baratnoidet kérd meg, ne kuldozgessenek képet, majd szól az ex, ha valami közölni valoja lesz. Menj sportolni, járj el szórakozni, majd találsz te is valakit
2023. júl. 30. 14:09
 15/35 anonim ***** válasza:
44%

Értem én, hogy van egy cukimuki ügyvéd barátnőd, aki olyan tökös, hogy megmindta a tutit az exének... csak épp joga nem volt hozzá 🤣

Magadban tedd helyre a dolgokat, mert ez a legnagyobb baj.

Lesül az írásodból a féltékenység, irigység.

2023. júl. 30. 14:15
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Én sose értettem, amikor egy anyának a válás után az első gondolata, hogy honnan fog leakasztani egy új férjet.

Basszus, ordít a leírásból, hogy nem vagy túl az exeden, a gyerek sincs túl a váláson. Tényleg az a legfontosabb most, hogy lesz-e új pasid? Nyilván te is láttál már nem egy nőt, aki gyerekkel talált új kapcsolatot. Nyilván neked is lehet, ha eljön az ideje, de az nem most van. Gondolom, ez inkább ilyen verseny akar lenni, hogy ki játszik előbb újra családosdit. Sajnálom, de ezt már az ex "nyerte." Nem írtad, mennyi idő telt el a nagy bejelentés és a válás kimondása között, de biztos nem 2 nap. Szóval azt nem tudhatjuk, megcsalt-e(én a bejelentés és a hivatalos válás közötti időszakot nem tartom megcsalásnak, hisz már nem voltatok együtt), de ha igen, akkor valószínűnek tartom, hogy csak homokba dugtad a fejed. Nem tudom elképzelni, hogy egy házasságban valaki eljut odáig, hogy kimondja, hogy válni akar, a másiknak meg ebből semmi nem tűnt fel.

Meg akarod ismerni, kivel tölt időt a gyereked? Ismerd. Mondd meg az exférjnek, hogy mivel a láthatásokon találkoznak, meg akarod ismerni. Nem érdekel, hogy milyen a kapcsolatuk, tőled a lakótársa is lehet.

Egyébként eddig hogy oldottátok meg? Nem tudom, mióta nem éltek együtt, de gondolom, legkésőbb a válás óta nem. Ő ment a gyerekhez? Mondhatod, hogy ez mindaddig így lesz, amíg nem mutatja be a nőt. Elvitte a gyereket? Akkor meg már úgyis ismeri.

2023. júl. 30. 14:18
 17/35 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel én is nekiállhatnék vitatkozni az exemmel, hogy nincs joga korábban jönni a gyerekért, mint amit a bíróság meghatározott. Vagy olyankor elvinni, amikor nem lenne láthatás.

Lehet befeszülni azon, hogy a jog mit mond, de van egy közös gyerekünk, akinek az érdekei ennél fontosabbak szerintem.

Nem ez volt a kérdésem.

2023. júl. 30. 14:19
 18/35 A kérdező kommentje:

Nem férjet szeretnék magamnak egyelőre, sőt, a gyerekem életébe biztos nem hoznék be új férfit még, akkor sem, ha holnap jönne szembe a "nagy Ő".

A gyerekkel még nem találkozott az új feleség, hétvégente a nagyszülőkhöz/nagyszülőkkel mennek erre-arra, olyankor a férjem is ott alszik a szüleinél a gyerekkel, péntek-szombaton.

2023. júl. 30. 14:21
 19/35 anonim ***** válasza:
38%

Nem az új nő a baj, azt engedjük el. Nem akarsz újférfit te sem.

Akkor mégis mi a búbánat a kérdésed?!

2023. júl. 30. 14:23
 20/35 A kérdező kommentje:
Az, hogy kisgyerek mellett ki hogyan kezdte új az életét.
2023. júl. 30. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!