Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált, hogy hozta meg ezt a döntést? 3 gyerekünk van, de nem vagyok boldog
Hát nézd, ezt neked kell tudni, érezni. Nem akarlak alapvetően lebeszélni, mert én is megpróbáltam. Én vagyok, aki eljött és visszament.
32 éves voltam, mindig adtam magamra, jó alakom van, szerencsés genetikám. Munkahelyen, benzinkúton gyakran flörtöltek, megnéztek, vagy megnéznek a mai napig. Ugyanígy voltam vele, hogy ó, hát olyan nincs, hogy nekem nem lesz más, mindig vannak jelentkezők, akiket nem igat az sem, hogy házas vagyok. Érdekes, mert azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban szeretnek kacérkodni egy foglalt nővel. Mintha értékesebb lenne, aki elérhetetlen, vagy nem tudom mi ennek a pszichológiája.
De mikor már egyedül voltam, nem volt ilyen egyszerű. Persze voltak jelentkezők, randiztam is. Aki tetszett, rendben volt, igényes, az meg úgy rákiabált egy semmiség miatt a gyerekemre, akit akkor látott először, hogy ott lett vége. Ő volt az egyetlen, akit a közelükbe engedtem.
Tényleg kívánom, hogy neked sikerüljön.
Utolsó, ez érdekes, egyrészt annak jó akinek gyereke van, mert ha valik akkor az uj legalabb szereti a nője gyereket.
Nem jó ha a te gyerekedet szereti az új pasid?
Sztem nagyon jó érzés.
Az apa is ha elotte szerette a sajátját később is szeretni fogja ez 💯 as
Kolléganőm szintén 3 gyerekkel több mint 20 éve házas. Szeretet hiányos, folyamatosan arra vágyik, hogy valaki egész nap biztosítsa arról, hogy mennyire szereti. A férje már évek óta le sem fekszik vele. De folyamatosan őrzi, hozza-viszi, nehogy mással találkozgasson a háta mögött. Erre már a gyerekeket is betanította.5 perc szabad ideje sincsen. Ezért a neten megismert faszik, meg a hajdani exei a munkahelyen dugják munkaidőben felváltva. Mellettük drogozik is. Teljesen bele van dilizve abba, hogy nincsen egész nap ajnározva egy pasas által. Mentálisan totál csőd. Állandóan jár a szája, hogy válik, aztán otthon kap egy félmosolyt, és akkor már nem lesz válás, csak a félrebszás. Nem lehet már eligazodni rajta. 2 gyereke már felnőtt, a kisebb általánosba jár még. Nem tudom mi lesz a vége ennek a sztorinak.
De az biztos, hogy egyetlen dugópajti sem akar tőle komolyabb kapcsolatot. Pedig nem kevesen vannak.Egyik de., a másik du. dugja. A következő héten már új arcok vannak képben.
Mindenesetre tanulságos, hogy milyen szintre zülleszti le magát egy ember, ha ennyire szeretet hiányos.
68-as, az ilyen nekem azért annyira szomorú történet. Ha van tanulság benne, akkor az ez:
NE VÁLLALD TÚL MAGAD!
Gyermeket vállalni nem kötelező. Nem muszáj, nem kényszer. Hanem lehetőség.
Nem ciki, ha gyermektelen vagy. Nem önzőség, ha csak egy gyermeket vállalsz.
És valahogy ezt nem mérik fel sokan, hogy a gyermekvállalás az ghecisok idő, energia, pénz, stressz. Aztán az lesz a vége, hogy a szülők túlvállalják magukat, majd szépen tönkre is mennek. A kapcsolatuk bedöglik, a szexuális életük megszűnik, ők maguk idegbajosak lesznek, jönnek a függőségek (dohányzás, alkohol stb), jönnek a szeretők. Állandóan anyagi problémákkal küzdenek, nincs semmi idejük se magukra, se egymásra. Az egész életük lefolyik a WC-n.
És még mindig ott tartunk 2023-ban, hogy legalább 2-3 gyerek kell...
De most mondjátok már meg, nincs igazam?! Nem jobb lenne, ha kevesebb gyerek lenne, de azokat fel tudnák nevelni normálisan úgy, hogy a szülők is normálisan tudnak mellette élni? Tényleg érdekelne mások véleménye is.
Gondolkozni nem hajlandó, hanem a majdleszvalahogy, de amúgymegmilyencukikakölykök embernek te aztán mondhatod, hogy ne vállalja túl magát. Ebbe a házasságba is a 3. gyerek csak azért érkezett, mert hátha az már lány lesz. Na meg őt szánták gyógyszernek a szar házasságba. Aztán ADHD-s lett a kölyök, plusz probléma lett inkább terápia helyett. Nem tudom tényleg mi lesz a vége, de az biztos, hogy jó nem. Az is jó kérdés, hogy a drogozást, munkahelyi keféléseket meddig tűrik el. Sajnos beszélni nem lehet a csajjal, mert nincsen belátási képessége egyáltalán. Ha szól valaki, akkor megkapja az egész család zaklatását a nyakába. Egyik sem hajlandó beismerni, hogy mi zajlik náluk, anyuci is hogyan viselkedik. A férj is egy kontrollmániàs idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!