Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Aki elvált, hogy hozta meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elvált, hogy hozta meg ezt a döntést? 3 gyerekünk van, de nem vagyok boldog

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 05:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem pénzzel akarok jó szülő lenni, de a saját vágyaim miatt, hogy hááátha majd esetleg leszek még szerelmes, ezért nem tudtam őket tovább szivatni. Volt, hogy a kicsi elszökött az oviból és haza ment a férjemhez annyira oda akart menni. Ez volt az a pont, mikor eldöntöttem, hogy költözünk vissza.
2023. júl. 17. 19:13
 42/70 anonim ***** válasza:
72%

Én ilyen elvált, 3 gyermekes szülők egyik gyereke vagyok. Mi is kicsik voltunk, mikor elváltak (ennek már 25 éve), és iszonyatosan elb*szott, rossz gyerekkorom volt.

Anyám totál idegbeteg lett, nem bírta sem idegekkel, sem anyagiakkal a nevelésünket, pedig még a nagyszülők is besegítettek majdhogynem napi szinten. És normális pasit sem talált, egy olyannal jött össze, akit nem "engedett" elköltözni az anyja, így 50 évesen is együtt vannak, csak lakni nem laknak együtt emiatt :D

Borzasztó gyerekkorom volt, anyám teljesen kicsinálta az egyedülálló anyaság minden terhe, és ez a kapcsolatunkra is rányomta a bélyeget, ma már kb. nem is beszélünk.

Persze, nem tudom, mi lett volna, ha együtt maradnak, de ez sem volt jó.

2023. júl. 17. 20:30
 43/70 anonim ***** válasza:
89%
Az Én szüleim meg nem váltak el és így lett egy full szar gyerekkorom. Anyámat meg a szar házasság csinálta ki. Lutri az egész.
2023. júl. 17. 20:37
 44/70 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 43#-as válaszoló! Érezted előnyét is annak valamiben, hogy a szüleid együtt maradtak?

Egyébként ezért úgy gondolom, én a nagyobb gyerekek véleményét kikérném, de nagyon óvatosan, hogy ne azt érezzék, hogy nekik kell dönteni, csak beszélgetés szintjén.

2023. júl. 17. 21:08
 45/70 A kérdező kommentje:
37es. Nagyon köszönöm a választ. Az apuka nem igazán foglalkozik a gyerekekkel, csak épp ha kedve van. De általában itthon telefonozik vagy pihen. Fizikai munkát végez, megértem. De valahogy egyensúlyt kellene találnia. A gyerekek 12, 9 és 6 évesek
2023. júl. 17. 21:13
 46/70 A kérdező kommentje:
Ezt leszamitva jó apa. Szereti a gyerekeket, de sokszor ereje nincs a munka után.
2023. júl. 17. 21:13
 47/70 anonim ***** válasza:
28%

Hagyd el.

A leírtak alapján ő nem akar a kapcsolatotokkal foglalkozni, sem pedig veled. Miért szenvednél mellette ?

Lehet, hogy nem találsz szerelmet, vagy azt a szerelmet, amit keresel.

De nem lenne nyugodtabb az életed, ha nem egy olyan ember mellett fekudnel le és kelnel fel minden nap, aki nem szeret téged/vágyik rad ?

Egyedül (de nem lenne le gyorsul a gyermekek miatt) is le lehet élni tartalmasan és esemenydusan egy életet.

A gyerekek nem hülyék, a nagy biztos összerakja (ha meg eddig nem tette), hogy mennyire nincs köztetek semmi rendben. Én is így voltam vele ennyi idősen. Szerencsére az én szüleim szetmentek, mégsem lettem sérült, normális felnőtt lettem, egyetemet vegeztem.

2023. júl. 17. 21:25
 48/70 anonim ***** válasza:
61%

"beígéred, hogy talál jobbat. És ha nem...?"

Akkor is jobban fogja érezni magát egy rossz férj nélkül, mint vele.

És a gyerekek is!

"testileg-lelkileg is tönkre lehet menni abba, hogy egyedül tart el három gyereket. Az alamizsna gyerektartás semmire se elég."

A férj jövedelmének 50%-a jár a gyerekekre.

Te is ismeretlenül bejósoltad, hogy a férj maffiózó és ki akarja csinálni a gyerekeit, hogy azok nélkülözzenek, és az összes jövedelmét elrejti a hatóságok elől, és nem akar fizetni semmit.

Pedig hát ez ha gyakori is, egyáltalán nem borítékolható.

Ezen kívül rengeteg az adókedvezmény is 3 gyereknél már!

Bruttó 600 000-nél már 100 000 Ft.

"Az miért nem opció soha, hogy javítsanak a hazasságukon"

Ez csak akkor opció, ha mindketten akarják.

Ha az egyik nem akarja a kapcsolatot, értsd nem akar tenni érte, akkor a másik egyedül tótágast állhat egész álló nap, akkor se tud elérni semmit.

2023. júl. 17. 22:57
 49/70 anonim ***** válasza:
90%
44 semmibe! Utaltam hogy anyám nincs jól és apám is egy fasz.
2023. júl. 17. 23:51
 50/70 anonim ***** válasza:
74%
Minél késöbb szánod ra magad annál többet fogsz szenvedni ebben a házsságban.
2023. júl. 18. 05:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!