Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált, hogy hozta meg ezt a döntést? 3 gyerekünk van, de nem vagyok boldog
Sztem kezd magaddal:
Helyezd magad előtérbe es lasd erdekes modon a tobbi is elkezd megoldódni:
Sportolj minden nap egy kicsit neha reggel menj el futni a friss levegőn. Ez noveli a dopamin szintet es hatba hormonokra , jokedvre, es testileg is kis lépésekben de jobban leszel .
Az étkezésrol is tudnék irni de mas téma.. viszont ezek fontosak mert ha jol nezel ki könnyebben talalsz magadnak párt, es jobb lesz a kedved.
Es ha ez a rutin megvan minden nap, a többi jön magától.
Tudod ha minidig mindenkit előtérbe helyezel mint a legtöbb anyuka (en is ezt csinalom csak változtatni akarok rajta) akkor ezzel azt mutatod ki hogy te nem vagy annyira fontos...
Ezután nyilván nezd a lehetőségeket es koltozz el, ha van segitseged az szuper mert a valasnal sokat szamit minden kis segítség akár.
Mindezt magamnak is irom, jobban belém ivódik , ez a folyamat.
Mert nekem is az első a gyerek, de igaziból magadnak te kell első légy, másképp sehova sem jutsz mert mire magadhoz ernel semmi erőd nem marad .
Sajnos sokszor ezt kepzelik a felesegekrol hogy kikell őket szolgálják, a gyerekek is ebben nőnek fel sokszor.
A ffinek is elvárás sokszor es ez teszi tönkre magát a nőt.
Én szivesen baratkoznek egy elvalt vagy valni készülő nővel, mert az egymást segítés sokat számít..
De nem Pesti vagyok hanem Hajdú-Bihari
Akkor válj el, ha boldog tudnál lenni szingliként is. Mert csodák persze léteznek, de azért az a valószínűbb forgatókönyv hogy komoly kapcsolatra nagyon keveseknek kellenél, azoknak is csak azért mert mást nem sikerült felszedniük.
Szóval ha utálod a férjed, idegesít a jelenléte, csak probléma van vele, akkor válj. Ha annyi az össz bajod, hogy nem romantikus alkat, akkor én nem tenném, mert olyat nem is fogsz már találni. Soha nem értettem, hogy miért gondolják az emberek hogy megöregedve, gyerekekkel a hátuk mögött majd jobb fogást tudnak csinálni, mint amit fiatalon és függetlenül tudtak. Egy 3 gyerekes anya a kapóssági lista alján van a férfiaknál.
Amúgy én a helyedben elmennék nyaralni első körben 1-2 hétre a gyerekekkel csak négyesben. Hogy úgy mit éreznél, hogy bírnád, hiányozna-e a férjed.
Ne haragudj, kérdező, de csinos nőből rengeteg van, aki gyermektelen.
Nem azért nem fogsz kelleni senkinek, mert csúnya vagy, hanem mert senki nem akarja más gyerekét nevelni, pláne nem hàrmat. Aki ennyi gyerekre vágyik, az sajátot akar, nem másét, ráadásul komoly kapcsolatban akkor anyagilag is nOma lenne annak, hogy 3 gyereked van, és ôszintén, ennyi gyerek mellett kb. semmi időtök nem lesz egymásra.
Hova teszed egyáltalán őket, míg randizol, a nagyszülők bevállalják őket 2 naponta? Mert akinek bejönnél, az nyilván nem kéthetente akarna kettesben lenni veled, míg a gyerekek láthatáson vannak.
Az, hogy szép vagy, max. arra jó, hogy olyat találj, aki meg akar dugni.
De nem értem, akkor mitől félsz?
Azt írod, nem félsz az anyagiaktól, nem félsz attól, hogy egyedül maradsz, akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!