Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált, hogy hozta meg ezt a döntést? 3 gyerekünk van, de nem vagyok boldog
Nem lenne könnyebb, alá írom. Főleg anyagilag
De 30 fölött, egy olyan kapcsolatban, ahol nem vagyok boldog, így nehéz. Sokszor magamat hibaztatom, hogy ide jutottunk. De mindig csak én próbáltam helyre hozni, de most belefáradtam. A férjem sose szeretett úgy, ahogy arra én vágytam. Szeretett a maga módján, de mindig egyedül voltam, magányos voltam, a gyerekeket egyedül neveltem, mindenre egyedül voltam a ház és a gyerekek körül. Neki a munka az élete, azt mondta értünk dolgozott, de inkább magáért főleg. Magától sose ölelt meg, nincs semmi romantika, csak a szex. Azt mondta ő ilyen, nem szeret romantikus lenni. De éhezik a lelkem arra, hogy valaki úgy igazán szeressen...
"férjem sose szeretett úgy, ahogy arra én vágytam"
Tulajdonképpen miért is mentél hozzá feleségül?
Akkor válj, ha a gyerekek felnőttek. Ne tolj ki velük. Te már döntést hoztál egy ilyen mentalitású ember mellett, amikor hozzá mentél és szültél neki három gyereket, holott mindig is ilyen volt. Keresd meg másban a boldogságot jelenleg, találj hobbit, barátnőzz. Majd eljön a te időd is, de legyél felelős anya és ne tedd tönkre a gyerekeket.
Más lenne a helyzet, ha durva, bántalmazó vagy iszákos ember lenne, akkor azt mondanám, hogy mielőbb válj el. De ha minden idilli otthon, csak te magadban nem érzed a kirobbanó nagy boldogságot, akkor maradj nyugton, mielőtt nagy bajt csinálsz magatoknak.
De ez csak az én véleményem.
Nem vagy boldog és nem lehet vele beszélni, akkor válj! Boldog szülő boldog gyerek!
Rendezz el mindent, gondold át mit hogyan fogsz megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!