Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?
A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.
Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...
Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...
Hát azzal a szöveggel nem csak annyi probléma van, hogy néhol rosszul írja a j/ly-t.
Tartalom szempontból valóban van benne igazság, de a minősége egyszerűen ront azon, hogy mennyire lehet komolyan venni a benne leírt állításokat.
41/ Talán az fájdalmasan érintett amít olvastál.Ezért van problémád a tartalom minőségével.Sajnos sok ilyen eset van.
Tudnak az exek szép pillanatokat órákat okozni.Ha az új pàrok mind hazudnának szebb is tudna lenni az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!