Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen volt az első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?

Figyelt kérdés

A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.

Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...

Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...

2023. febr. 9. 07:59
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
68%

Hát azzal a szöveggel nem csak annyi probléma van, hogy néhol rosszul írja a j/ly-t.

Tartalom szempontból valóban van benne igazság, de a minősége egyszerűen ront azon, hogy mennyire lehet komolyan venni a benne leírt állításokat.

2023. febr. 16. 10:06
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
A tartalommal annyi a baj, hogy egy egyszerű lélek írta. De a lényege számomra teljesen ok.
2023. febr. 16. 10:10
 43/47 anonim ***** válasza:
35%

41/ Talán az fájdalmasan érintett amít olvastál.Ezért van problémád a tartalom minőségével.Sajnos sok ilyen eset van.

Tudnak az exek szép pillanatokat órákat okozni.Ha az új pàrok mind hazudnának szebb is tudna lenni az élet.

2023. febr. 16. 17:42
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
igen kiscsillag :D igaz, franc se érti, hogy jönnek ide az exekkel való szép pillanatok, de biztos nagyon fáj :D te is piros iskolába jártál, a 38as szöveg pont nem erről szól
2023. febr. 16. 18:37
 45/47 anonim ***** válasza:
66%
44/Mielött bármit minősítesz olvasd át még egyszer amit a 38-as írt!
2023. febr. 16. 19:01
 46/47 anonim ***** válasza:
19%
Engem a felesegem csalt meg, de eszembe sem jut hogy beszelgessek a szeretőjèvel. Ha összeköltöztök akkor kèrheti anyuka a pszichologiai vizsgàlatodat esetleg környezettanulmanyt.
2023. febr. 19. 05:56
 47/47 anonim ***** válasza:
69%
Azért a pszichológiai vizsgálatot csak nyomós okra lehet kérni. Még bántalmazó szülőnél is nagyon nehéz kicsikarni. Bizonyítékok kellenek stb, nem elég indok, hogy a volt feleség szivatni akarja az újat.
2023. febr. 19. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!