Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?
A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.
Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...
Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...
Előbb-utóbb mindenképp találkozni fogunk, hiszen nálunk is lesz a gyermek. Gondolom szeretné felmérni, hogy ki vagyok-mi vagyok, kihez engedi oda a gyereket majd. Megértem, hogy meg akar ismerni, nem lehet örökké kerülni egymást...de hogy mit lehetne egymásnak mondani...roppant kínos lesz.
Neki vissza kell fognia a haragját irányomban és nekem is kellemetlen lesz, hiszen a volt férje szeretője voltam...
A gyerek miatt elkerülhetetlen, hogy találkozzunk, puszipajtások nem leszünk sosem, de muszáj egy legalább közömbös kapcsolatban lenni egymással.
Gondolom mesél majd a gyerek szokásairól, lelkéről (ezeket mondjuk a párom is el tudná mondani nekem). Az egész inkább egy lecsekkolás lesz részéről. Csak hát közben beszélgetni kell valamiről. Roppant kínos helyzet.
A jövőbeli terveket úgy értettem, hogy pl elmondjuk, hogy hogyan tervezzük kialakítani a szobáját itt nálunk, ilyesmi. Igaz, ezt a párom is el tudná mondani két mondatban neki...
De tudom, hogy nem is ez a fő ok, hanem hogy folyamatosan monitorozzon, amikor majd találkozunk...de most őszintén, hogyan láthatna szimpatikusnak egy olyan nőt, aki miatt elhagyta a férje?
Más hogy csinálta ezt?
Ha nem az apuka ribije lettél volna, eszedbe se jutna így behúzni füled-farkad a nő előtt. Akkor legfeljebb röhögnél egyet, hogy "találkozni akar". Én is akarok találkozni Johnny Deppel, dehát nem kívánságműsor. Egy normális barátnő elegánsan be tudna inteni erre, de mivel a pasi csak úgy félrek.vázott, te nem teheted ezt meg, különben az lenne, hogy a gerinctelenség megy, az egyenesség nem.
Szóval ha már ez így van, hívjátok át magatokhoz közösen választott időpontban, és ne húzd alázkodj meg ennyire. Semmi igazi indoka ennek a találkozásnak. Az is lehet, tényleg csak meg akar tépni. :D
Szerintem sem kell vele találkoznod. A gyerekért az apja felelős, neked nem kell ebbe belefolyni, intézzék el ők egymás között. Jól mondod ezt a monitorozást, ennek semmiképp sem szabad kitenni magad. Elváltak, mindegy, hogy miért, nektek a volt feleséggel semmi közötök egymáshoz. Ha ebbe belemész, azzal elfogadod, hogy kontrollálja az életeteket. Ezt nem szabad megengedni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!