Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen volt az első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?

Figyelt kérdés

A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.

Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...

Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...

2023. febr. 9. 07:59
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Őszintén megleptek a válaszaitok! Tehát elvárható egy anyától, hogy egy olyan nő mellé engedje a gyerekét, akivel még soha egy szót sem váltott és azt sem kell látnia, hogy milyen a lakásom? A gyerekkel jön, de talán nem is őt félti, csak kíváncsi?

Hajtépésre nem számítok, annyira rideg és érzelemmentes ez a nő. Erről párom is biztosított, hogy ilyesmitől nem kell tartanom.

Ellenben én eddig abban a hitben voltam, hogy történt, ami történt, de mégsem sunnyoghatok egy életen át előtte.

A párom is azzal jön, hogy talán megnyugodna, ha látná, hogy ki vagyok. És hogy talán mégis úgy illő, ha már ő kezdeményezte, hogy szeretne velem beszélgetni a gyerekről, természetesen úgy, hogy a párom is jelen van. De hogy mit akar mondani...ezt tényleg nem értem. Ott lesz mellettem a gyerek apja, vele fogom megbeszélni, hogy milyen igényei vannak a gyereknek.

Ilyenekbe nem hagyom beleszólni nyilván, hogy mit hogy rendezünk be a gyereknek, de talán megnyugtató lenne számára, ha legalább egyszer beszélnénk és látná, hogy nem egy baltás gyilkos vagyok. Nem tudom...semmi kedvem hozzá, értelmét sem látom, de a nyugalom érdekében lehet, hogy bele kellene mennem legalább egy találkozóba. Ha nem megyek bele, akkor én leszek a szemét, hogy ennyire miért nem vagyok képes, miért zárkózom el, hiszen ettől megnyugodna, nem bántani akar, csak a gyerekről beszélni stb.

Ha nem megyek bele, azzal szerintem rossz pontot szerzek a páromnál is és a gyerek anyjával sem akarok rosszban lenni. Persze jóban nem leszünk soha, de legalább egy semleges kapcsolat jó lenne. És nem akarom, hogy bárki azt higyje (akár ő vagy a párom), hogy félek tőle, azért nem akarok találkozni vele. Nem tudom, tanácstalan vagyok...

2023. febr. 10. 05:49
 22/47 A kérdező kommentje:

A párom váltott láthatást szeretne elérni (1 hét itt, 1 hét ott). Ti anyaként belemennétek ebbe úgy, hogy azt sem tudjátok, milyen az a "másik nő", akinél lesz abban az egy hétben a gyereketek?

A lakást én sem akarom, hogy csekkolgassa, majd lát képet a gyerekszobáról, ennyi.

De őszintén nem tudom, hogy mi a rosszabb, ha találkozunk vagy ha nem. És azt sem akarom, hogy azt higyje, hogy nincs vér a pucámban eléállni. Nyilván kellemetlen lesz, szerintem neki is. Bár ő fel fog venni egy okoska, rideg és kimért szerepet. De nem fogok félni tőle. Már nyílt lapokkal játszunk, nincs miért bújkálnom. Ellenben feleslegesen nem hoznám magam szar helyzetbe az ő kedvéért...

2023. febr. 10. 05:56
 23/47 A kérdező kommentje:
Most ha ő próbál normálisan viselkedni, csak látni akar, váltani velem pár szót, akkor legyek én a rosszfej, hogy betartok, hogy márpedig én nem szeretnék találkozni, mert szerintem nincs miért? Ez elég szarul hangzik, nem?
2023. febr. 10. 06:23
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg kínos helyzet, tuulajdonképpen a párodnak kellene megoldani. De ahogy írod, ő szeretné, ha találkoznátok. Sok függ attól, milyen ez a nő. Ha nem egy bosszúszomjas, kontrollmániás boszorka, akkor egÿ találkozó még talán belefér. Itt a gyerek a hivatkozási alap. Kicsit hasonló helyzetben voltam/vagyok, csak nálunk a gyerek már felnőtt, külföldön él. Én mereven elzárkóztam mindenféle barátkozástól. Őszintén szólva, nem irigyellek.
2023. febr. 10. 07:08
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát elvárható egy anyától, hogy egy olyan nő mellé engedje a gyerekét, akivel még soha egy szót sem váltott és azt sem kell látnia, hogy milyen a lakásom?"

Én ezzel úgy vagyok, hogy nem a "nő mellé" engedem a gyereket hanem az apjához, akiben megbízok annyira, hogy nem egy putriba egy pszichopata mellé viszi a gyerekünket.

2023. febr. 10. 08:12
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell engednie az apjához, ő is szülő. Apja se "engedi" az anyjához a gyereket. Ugyanannyi joguk van a gyerekhez. A váltott elhelyezést sem engednie kell, mert ha a férjed a bíróságon benyújt rá igényt, várhatóan meg fogják ítélni. Nem rajtad fog állni vagy bukni.
2023. febr. 10. 10:35
 27/47 anonim ***** válasza:
92%
Ha anyuka nyitni akar, én szerintem belemennék. Viszont a gondolkozásod nem oké. Nem érted hogy nem az anyuka tulajdona a gyerek. Ő nem engedi sehova a gyereket, a gyereknek van joga látni az apját. Nem az anyuka a bíró, a tulajdonos. Neked nem kell lemenned kutyába. Anyukának egyáltalán nem kell sem a belegyezése sem a jóvahagyása. Ha nem engedi,akkor a gyámügy fog eljárást iditani ellene és el is vehetik tőle a szülői felügyeleti jogot emiatt. Tehát kicsit pofozd helyre magad, mert rettenezesen megalázkodó vagy, rossz olvasni amiket írsz. Anyuka nem kegyet gyakorol hanem aláveti magát a törvénynek.
2023. febr. 10. 13:46
 28/47 anonim ***** válasza:
97%
28 sajnáljuk hogy elhagytak téged és így megkeseredtél.
2023. febr. 10. 18:57
 29/47 anonim ***** válasza:
82%
28 Dobjal be egy xanaxot, mivel így működik 🤣🤣
2023. febr. 10. 19:35
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Na taliztatok?
2023. febr. 12. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!