Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki az első néhány találkozáson nem beszél olyan sokat, mert zavarban van, akkor hagyjátok is az egészet, mert biztos “uncsi”?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 22:18
1/11 anonim válasza:
Nem uncsi, hanem mulya, málészájú, infantilis.
2/11 anonim válasza:
Az teljesen oké, ha eleinte kicsit zavarban van és izgul, de ha ez azt jelenti, hogy alig szólal meg és szinte végig nekem kell fenntartanom a beszélgetést, az nem tetszene. Az első randi pont arra van, hogy megismerjük egymást, de ezt elég nehéz úgy, ha ő szinte meg se szólal. Főleg ha ez nem is csak az első találkozásnál lenne így, hanem még több időre lenne szüksége. Nem baj, ha nem nyílik meg rögtön, de azért a kommunikáció fontos lenne.
3/11 anonim válasza:
Attól függ én szeretem oldani a hangulatot kicsit közvetlenebb lenni így szívesen dobok fel témákat, kérdezek, de ha ez sem segít semmit és csak pár szavas válaszokat ad, semmiben nem fejti ki a véleményét akkor egy idő után ez kellemetlen és hagyom. Alapvető hogy tudjon kommunikálni az ember.
4/11 anonim válasza:
Most szerinted az jobb, ha valaki zavarában össze-vissza beszél? Én ilyen vagyok és elhiheted - nem mindig jó.
5/11 anonim válasza:
#4: mindkettő ugyanazt jelzi: hogy az illető érzelmileg még nem nevezhető felnőttnek.
6/11 anonim válasza:
5.
Ezek szerint a társadalmunk nagyrésze nem tekinthető annak :) Mivel a többség - még bőven középkorúak is - vagy kussolnak/vihognak csak vagy pofáznak állandóan.
Sőt, igazából mindenki sorolható valamelyik csoportba a "höhőőj, bezzeg én!" melldöngetések ellenére is.
7/11 anonim válasza:
#6: Már megint magadat fényezed. Ez egyre unalmasabb.
8/11 anonim válasza:
7.
Ebben most hol volt az "önfényezés" szerinted? Bár teljesen mindegy is; neked mindenről ez ugrik be, akármit mondok az "önfényezés" vagy bármi olyan ami szerinted rossz. ("Bezzeg te", nemigaz?)
9/11 anonim válasza:
Igaza van Edricusnak. A zavar egy természetes dolog. Normális ember ha látja a másikon, akkor próbál neki segíteni.
10/11 anonim válasza:
Ha tényleg harapófogóval kellene kihúznom belőle mindent, akkor hagynám a francba. Az sem mindegy, ha vki mondjuk elmondja, hogy nála ez a zavarban levés jele, nem pedig az érdektelenségé, ugyanis a szótlanság utalhat az érdeklődés hiányára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!