Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra szeretnék választ kapni hogy mennyire tolakodó, ha egy lánytól csupán néhány levélváltást követően vetem fel a személyes találkozás lehetőségét?
Figyelt kérdés
Szerintem ha felvetem neki egyből ki fog derülni hogy szimpatikus vagyok-e neki, vagy nem?2009. aug. 5. 13:58
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan fel vetheted a találka lehetőségét. Engem a neten pár levél után hívott el egy fiú randira. Nem mentem, csak egy-két hét múlva, addig várt:). Már egy hónapja együtt vagyünk. ;)
Sok sikert és mindent bele!:)
L, 18
2/4 anonim válasza:
Tőle is függ. De lehet érdemes lenne közben msn-ezni vagy sms-ezni, telefonálni. Ha korainak találja is, ahogy az előző lány irta, kérheti hogy később legyen. Ebből nem lenne szabad problémának keletkezni.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves L, 18 amíg nm találkoztatok addig leveleztetek egymással?
2009. aug. 5. 14:11
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem korai! ha bejön akkor miért ne találkoznátok? Attól mert találkoztok még nem azt jelenti hogy "kötelezően járni kell vele", csak simán találkozotk, beszélgettek; azt meg inkább élőbe csináljátok, mint msn-en gizdulva, mert az nagyon gáz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!