Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?
A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.
Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...
Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...
Persze..meg még te vagy az áldozat is, aki szétvert egy családot, mert csak a nős volt jó, aki majd téged nem.csal meg.
És akkor az ismeretlen nő stílusa a gond, aki maga viszi innentől a.kisgyerek dolgait.
Azt hiszem, elszívok egy cigit, mielőtt elhányom.magam.
F? 44
Én is az a MÁSODIK VAGYOK.Mivel kérdést tettél fel.Így az én szemszögemből válaszolok.
Jobb hejzetbe voltam min te.Nem velem csalta a párom a nejét.Az ex csalta a páromat.
Nem volt így sem egy jó érzés vele találkozni.Szörnyű érzés volt Főként mert ott a pasija rajta log és előadja a feleség szerepét.Amít a mai napig megkövetelne magának.A sztori több mint Xéves.
Egy lavina indult meg az ex férje életét teljes mértékben irányítani akarta.Nyomozott és próbál a mai napig nyomozni utánunk.A létező minden követ megmozgatott már hogy szétmenjünk
Ez csak még rosszabb lett mikor egyedül maradt.
Ez mind úgy hogy a párom a házasságából egy gyufa szálat nem hozott el.Felnött gyereke volt aki már nem tanult.Gyerektartásra tehát igényt nem tarthatott.(Itt megjegyzem ennek ellenére a gyereket mint egy adóhatoság vagy behajtó ráküldte az apára)
A párom üres zsebbel minden nélkül jött el velem.Mig el nem tudtunk kicsit tünni a kiváncsi szemek elöl nyuktunk nem volt.
Tanács:Ne találkoz vele.Apuka intézze a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Ne enged viszont hogy az ex a gyerekre hivatkozva pórázon tartsa.Ez a kedvenc magyarázat mikor mindenhatónak érzik magukat mert ott a gyerek.(NE ENGED MAGAD LEVEGŐNEK NÉZNI!!)Ovatos legyél ha nálatok van.Mert az anya még arra is kiváncsi lessz percenként hányszor veszel levegöt.
Fogad el őt ennek ellenére.Ne akard az anyát hejettesíteni legyetek barátok.
Húzd meg vastag vonallal meddig engeded hogy rálátása legyen az életetekbe főleg a tiédbe!!!
NEM SÉTAGALOP AMI ELÖTTED VAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!