Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen volt az első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első találkozásotok a párotok volt feleségével?

Figyelt kérdés

A helyzet annyiban bonyolódik, hogy volt némi átfedés a két kapcsolat között, ergo az exfeleség meg lett csalva velem és én is házas voltam akkor még, mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal. Azóta mindketten beadtuk a válókeresetet, mert ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett és úgy döntöttünk hogy együtt szeretnénk folytatni.

Viszont a párom részéről van egy 7 éves gyermek, aki miatt muszáj lesz találkoznom az exfeleséggel. Hamarosan esedékes lesz, hogy összeüljünk hárman megbeszélni a jövőbeli terveket, tudnivalókat a gyerekkel kapcsolatban, de fogalmam sincs, mit mondhatnék az elején egy olyan nőnek, aki tudja, hogy a volt férje velem csalta és részben miattam hagyja el...

Azért csak részben, mert az ő házassága és az enyém is romokban volt már jó pár éve, mikor megismerkedtünk. Tudom, akkor sem így kellett volna, de ezen már nem tudok változtatni.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki volt már hasonló helyzetben, hogyan zajlott a dolog? Mit mondtatok az exfeleségnek? Ha már kialakul egy beszélgetés, akkor szerintem nem lesz gond, de fogalmam sincs, hogyan kezdhetnék bele...

2023. febr. 9. 07:59
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
11%

Na ilyen, mikor szétversz két házasságot, mert "romokban van". Én elvált apa vagyok és a ... exnejem párjának kuss a neve előttem. Hamar tisztáztuk az erőviszonyokat. És ennyi.

F, 39

2023. febr. 9. 12:09
 12/47 anonim ***** válasza:
98%
#11 ez elég primitív hozzáállás. Én megértem a dühödet, engem is megcsaltak, de ezzel csak saját magadat járatod le.
2023. febr. 9. 12:16
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk váltott felügyeletben vannak a gyerekek, vagyis gyakorlatilag velem ugyanannyit, mint az anyjukkal. Mégsem akar velem találkozni, vagy legalábbis nem tudok rola hogy akarna, pedig már lassan fél éve együtt élünk. Annyit mondott páromnak, hogy nem érdekli kivel van.

Mondjuk nálunk is kicsit hasonló a szitu, annyi különbséggel, hogy velem egyszer csalta meg a nőt- a válásuk előtt 16 évvel. Akkor meg még nem volt se közös ház, se eljegyzés, gyerekek meg főleg nem. Gyorsan kiderült, es párom se tudja biztosra hogy tudja e hogy én voltam (mert ismert), de valoszínű igen. Lehet ezért nem akar látni, ezt nem tudom, párom nem kérdez, gyerekek nem beszélnek.

Lényeg hogy a gyerekek az ő kettejük dolga, neked sincs dolgod a nővel. Normál esetben mondjuk logikus lenne hogy a gyerekek miatt beszéljetek néha, én pl néha agybajt kapok attol hogy nem tudom mit főzzek, mert alig esznek meg valamit.

2023. febr. 9. 12:25
 14/47 anonim ***** válasza:
76%
Ha a nő nem fogja elismerni, hogy romokban volt a házasságuk, már pedig nem fogja.. Úgy is te leszel a cafka aki elszedte a harmonikus házasságból a férjét, akkor szerintem felesleges leullni vele. Amúgy is ami nálatok történik a ti dolgotok. Mit kéne már vele egyeztetni arról, higy milyen szoba és társai.. 😂 En kileptem a házasságom øl ami tényleg romokban hevert, de a volt férjem szerint is cafka vagyok.. A férjem meg egy rohadék aki szetdulta a fantasztikus házasságunk. Ami úgy működott, hogy kB milliószor jeleztem neki, hogy nem lesz jó vége ennek, nem foglalkozott velem, nem tisztelt, soha semmi romantika.. Aztán amikor ezt megkaptam mástól és válni akartam, ugye cafka... 😂 Sok sikert nektek. Legyetek boldogok, egy jó házasságba nem fér be 3 ik. Csak úgye ezt nehezebb elismerni a megcsalt félnek. Inkább keresi a bunbakot.
2023. febr. 9. 13:01
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel neki szimpatikus és nem hiszem, hogy akar veled beszélgetni.

A gyerek lelkéről majd apukával beszél, felnőtt ember és ő az apja. A szoba berendezéséről meg semmi egyébről sem kell beszámolnotok neki. Neked főleg nem, de az apjának sem.

Nem kell lecsekkoljon téged, hova engedi oda a gyereket, mert az apjának is ugyanannyi joga a gyerekkel lenni mint az anyjának. Hogy spec te vagy az élettársa, az ebből a szempontból mellékes.

Ne keríts ennek a kelleténél nagyobb feneket szerintem.

2023. febr. 9. 13:05
 16/47 anonim ***** válasza:
95%
Attól függetlenül hogy ott leszel-e vagy sem: ne engedjétek a kezdetektől semmiképp hogy a nő olyanokba beleszóljon hogy milyen legyen a gyerekszoba meg mit csináltok, milyen programok vannak stb. Ha az elejétől beleszólást engedtek, el fog vele szaladni a ló és mindent ő akar majd irányítani, azt fogja hinni hogy az ő engedélye kell mindenhez. Az elején le kell fektetni az erőviszonyokat, védeni kell a határaitokat.
2023. febr. 9. 13:24
 17/47 anonim ***** válasza:
53%

A mi gyerekünk ovis volt, mikor az apja lebukott a ringy*jával.

Azóta 3 év eltelt, én is továbbléptem, van párom. Ellenben nem vagyok kiváncsi a nőre, soha nem találkoztunk, nem is fogunk, és látni sem akarom, nem még leülni vele hogy beleugasson a gyerekünk dolgaiba.

2023. febr. 9. 14:28
 18/47 anonim ***** válasza:
66%
17 es ha tovább léptél, akkor miért r@ngyozol😂Jah, hogy azért az a r@ngyo valamit többet tudott, ha apuka megcsalt vele.
2023. febr. 9. 14:47
 19/47 anonim ***** válasza:
67%

Kerdezo, szerintem se talalkozz vele. Mondom ezt en, az ugyeletes krva aki elcsabitott egy ferjet**

Mi most vagyunk egyutt 3 eve a parommal, eskuvore keszulunk, es az elso 2 ev katasztrofa volt. Az ex nem tudott felulkerekedni a serelmen es nagyon sok mindent megengedett velunk szemben, holott a parom jo apa, ertsd ezalatt hogy nem havi 15ezret vag az exhez gyerektartas cimen mint masok (hanem a negyszereset) illetve egyeb dolgokban is segitseget nyujtott a volt felesegnek, amik nem a gyerekkel kapcsolatosak. Sokaig nem is reagaltam a gunyos megjegyzeseire, gondoltam majd elmulik a sertettsege, de azt nem turtem, hogy engem minositsen es mondjon el mindenfele lotyonak, mikozben az en lelkiismeretem tiszta. Egyszer ketszer az asztalra csaptam, meghuztam a hatarokat, jelenleg “beke” van es csend. Abban bizom, amint lesz neki is komolyabb parkapcsolata, arra fogja az energiajat forditani, es leszall rolunk.

** szarkazmus, nem igy tortent, nem voltunk szeretok, nem volt felrekamaty. Honapok ota tarto beszelgetes utan csattant el egy csok, egy honappal kesobb elkoltozott otthonrol.

2023. febr. 9. 20:25
 20/47 anonim ***** válasza:
86%
Exfeleségként tudok válaszolni a kérdésre. Sosem találkoztam a nővel aki az exférjem szeretője volt. Nem vagyok rá kíváncsi. A gyerekek dolgait nem vele kell megbeszélnem, hanem a gyerekeim apjával. Ha valaha találkozok vele (pl ballagáson), valószínűleg csak odaköszönök, és ennyi. Semmi dolgunk egymással az égvilágon.
2023. febr. 9. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!