Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan engedjem el a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el a férjem, akit szeretek, mint embert, de már nem "úgy"?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt, gyerek nincs, mindketten harmincas éveinkben járunk. Nagyjából 5 éve kezdődött el ez a folyamat bennem, hogy bár szeretem őt, de abszolút nem vonzódom már hozzá.

Nyilván ennek voltak fokozatai, most már sajnos odáig jutottam, hogy még egy szájra puszi sem esik jól, összerezzenek, ha hozzám ér, hogy a többiről már ne is beszéljünk. Teljesen kiveszett az intimitás a kapcsolatunkból miattam és úgy érzem, ez már visszafordíthatatlan. Nem vágyom rá tőle. Persze ebből rengeteg feszültség van, mivel ez neki sem jó így.

Úgy érzem szeretem, de nem úgy, mint férfit. Viszont rettentő ragaszkodó típus vagyok, nehéz elképzelnem, hogy soha többet ne lássam őt, márpedig ha elválunk nyilván így lesz. Gondolom ez megszokható idővel, mégis nagyon nehéz...ott a sok szép közös emlék, a rengeteg együtt töltött év...nem mellesleg borzasztóan sajnálom őt, nem ezt érdemelné, ő nagyon szeret engem. De én ezt már nem tudom úgy viszonozni, ahogyan ő várná, ahogyan normális lenne. Tényleg csak már mint haverok élünk egymás mellett, mert egyébként jól kijövünk, de semmi több nincs már részemről. Ő pedig ettől szenved.

Úgy érzem, már csak az idejét rabolom, hiszen a szomorú döntés bennem már megszületett. Mégsem tudom, hogyan engedjem el...

2022. dec. 22. 11:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Látom van egy rendes ember az életedbe amiért hálát kéne adnod minden nap a jó istennek vagy a sorsnak,de te elégedetlen vagy.

Had kérdezzem meg mit vársz ell egy férfitől?Hová ragtad azt a lécet amít át kéne ugorjon?Mond amít elvársz tőle magad is teljesíteni tudod?Nem félsz esetleg attól hogy ezt követően megismerheted azt az embert aki egy nő rémálmába se jelenjen meg!Én a te helyedben sürgösen változtatnék magamon.Tudok egy közmondást és erröl a hejzetről jutott az eszembe:A kutya is jó dolgában veszik meg.

2023. jan. 14. 11:31
 32/47 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenek a nők, képtelenek a sírig tartó szeretetre. Férfitársaim, amint anyánk meghal egy nő sem lesz aki igazán szeret minket. Aznap leszek öngyilkos.
2023. jan. 14. 13:15
 33/47 anonim ***** válasza:
84%
32 ne álltalánosíts!Igenis van olyan nő aki nagyontud
2023. jan. 14. 15:05
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenért nem szoktunk válni.

A másik, hogy ne az itteni lánglelkű huszonévesek véleménye alapján dönts az életetekről.

2023. jan. 14. 17:53
 35/47 A kérdező kommentje:

Kedves 34-es!

Nekem is ez a dilemmám, hogy "csak" ennyi a probléma, minden más rendben van. De szerintem (és szerinte is) ez elég nagy baj, fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy úgy éljünk, mint az öregek...nulla intimitással. És itt most nem csak a szexről van szó. Nem igénylem már az összebújást, puszit, ölelést, semmit vele...ez neki sem jó így, folyamatos feszültséget okoz ez közöttünk. Egyikünknek sem jó...hiába lenne minden más rendben.

2023. jan. 15. 09:16
 36/47 A kérdező kommentje:
Szeretem őt a rohadt életbe, de nem tudom elképzelni, hogy még egyszer lefeküdjek vele azért, mert én is ezt szeretném...egy ideig még ment az ő kedvéért, de már úgy sem megy. Ez nem ok a válásra?
2023. jan. 15. 11:29
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

#36: Dehogy szereted... engedd el, tönkreteszitek magatokat.

El kell válni... ha csak nem ő tart el téged, és ez az alapja a ragaszkodásodnak.

49F

2023. jan. 15. 17:30
 38/47 A kérdező kommentje:
Nem a pénz az oka a ragaszkodásomnak, nem ő tart el. Leírnám, ha így lenne.
2023. jan. 15. 21:36
 39/47 anonim ***** válasza:
2023. jan. 15. 21:41
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

"rettentő ragaszkodó típus vagyok"

Szerintem inkább gyűjtögető, aki nem tud elszakadni a múlttól, megválni régi tárgyaktól, még jó lehet valamire stb., tehát félsz.

Van aki a jövőtől, a változástól fél, és van, aki attól, hogy holnap is így lesz.

Te mitől félsz?

2023. jan. 16. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!