Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretem el kell engedjem?
Szerintem, ha meghallgatsz, akkor üljetek le, és nagyon alaposan beszéljétek ezt meg...
Ne engedd el ilyen gyorsan, lehet valami felett elsiklotok, hozd fel neki, hogy ez meg ez a problėma és szeretnétek ezt megjavítani, ill. Ő hogy érez.
A lényeg az őszinteség mindenképpen.
Kitartást! 😊 Remélem megoldást tudtok erre találni és minden a régi lesz!
Nem érett hosszu tavu kapcsolatra a srac ugy tünik, HA mâsok utàn néz màr, ujra meg ujra a kapcsolat eleji fellangolast keresve csak.
Majd kiderül megérik e vagy marad ezen a szintem mint a legtöbb.
Majdnem mindenben egyetértek, kedves utolsó, csak a végével nem. Nem megbeszélni kell ezt, hanem elérni azt, hogy az ominózus pasas jobban, mélyebben szeresse kérdezőt. Az ember, noha szereti rendíthetetlen kősziklának hinni magát, folyamatosan változik. Ha pedig változik, miért ne történhetne ez jó, a partnerünknek tetsző irányba?
3 év bőségesen elég ahhoz, hogy lebomoljanak a szerelemért felelős hormonok. Ilyenkor már elillan a rózsaszín köd, előtűnnek a hibák, hiányosságok, amiken változtatni kell. Szóval ha kevésbé szeret a párunk, nem benne kell keresni a bibit, hanem magunkban. Mi nem vagyunk elég szeretetreméltóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!