Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha igazán szeretem el kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretem el kell engedjem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, már nem igazán törődik azzal hogy kedveskedjen, van hogy napközben irok neki vissza se ir, sokat dolgozik de közben 10 percenként elérhető, más lanyok képeit lájkolgatja, alig beszélünk érzem nem úgy szeret mint én őt.. lehet más lány is van, mondtam neki legyen vége? Dehogyis , ő akarja velem akar lenni ,én túl féltékeny vagyok.. nem tudom sokszor úgy erzem azért bunko velem hogy én szakitsak, csak én meg szeretem nagyon és már nem tudom mit tegyek ? Ez ennél már úgyse lesz jobb, csak mindig reménykedek hogy visszatér a régi , amikor még annyit beszeltünk , most alig..
2020. júl. 26. 23:00
 1/6 anonim válasza:

Szerintem, ha meghallgatsz, akkor üljetek le, és nagyon alaposan beszéljétek ezt meg...

Ne engedd el ilyen gyorsan, lehet valami felett elsiklotok, hozd fel neki, hogy ez meg ez a problėma és szeretnétek ezt megjavítani, ill. Ő hogy érez.

A lényeg az őszinteség mindenképpen.

Kitartást! 😊 Remélem megoldást tudtok erre találni és minden a régi lesz!

2020. júl. 26. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem érett hosszu tavu kapcsolatra a srac ugy tünik, HA mâsok utàn néz màr, ujra meg ujra a kapcsolat eleji fellangolast keresve csak.

Majd kiderül megérik e vagy marad ezen a szintem mint a legtöbb.

2020. júl. 26. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Benne elmúlt a kezdeti tűz, benned még nem. Üljetek le, beszéljétek meg a nélkül nem fog működni. Élőben! Könyörgöm, tudom hogy XXI. század, de ne az Fb-n éljétek már az életeteket.
2020. júl. 27. 00:34
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értettem sosem ennek a mondatnak mi értelme van, hogy "Ha igazán szeretem el kell engedjem". Nem kell elengedned, ha szereted, miért kellene, ha valaki szeret valakit nem engedi el. Inkább az a kérdés, hogy hogy élitek meg, mert ha már a mindennapok eseményei rombolják a kapcsolatot, akkor nem illetek össze, nincs összhang, de ezt te érzed jobban, üljetek le, ne messenger meg sms-ben beszélgessetek erről.
2020. júl. 27. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Majdnem mindenben egyetértek, kedves utolsó, csak a végével nem. Nem megbeszélni kell ezt, hanem elérni azt, hogy az ominózus pasas jobban, mélyebben szeresse kérdezőt. Az ember, noha szereti rendíthetetlen kősziklának hinni magát, folyamatosan változik. Ha pedig változik, miért ne történhetne ez jó, a partnerünknek tetsző irányba?

3 év bőségesen elég ahhoz, hogy lebomoljanak a szerelemért felelős hormonok. Ilyenkor már elillan a rózsaszín köd, előtűnnek a hibák, hiányosságok, amiken változtatni kell. Szóval ha kevésbé szeret a párunk, nem benne kell keresni a bibit, hanem magunkban. Mi nem vagyunk elég szeretetreméltóak.

2020. júl. 29. 17:26
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
#5:Igen, csak nem tudom, hogy ők beszéltek-e már erről, vagy hol tart a dolog,de természetesen még nem szabad temetni a kapcsolatot.
2020. júl. 30. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!