Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engedjem el, vagy megmenthető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

.Sz. kérdése:

Engedjem el, vagy megmenthető még a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőm és én 2,5 éve vagyunk együtt. Ő azt mondta nekem hogy már nem érez olyan erős vonzalmat irántam és hogy jobban érezné magát ha vége lenne a kapcsolatnak. De mindemellett még szeret engem, nem szerelmesen hanem hanem már csak szenvedély nélkül.

Mit tehetnék, én nagyon nem szeretném hogy véget vessünk a kapcsolatnak, de mindenképpen azt akarom hogy boldog legyen....

2019. jún. 17. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Ebben a kapcsolatban te vagy a nő.

Már csak az hiányzik, hogy virrassz az afrikai éhezőkért is...ha esze van, kivág, mégpedig pillanatok alatt.

2019. jún. 17. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem teljesen értem, de oké. Mit csinálok szerinted rosszul ?
2019. jún. 17. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Itt még mi a kérdés? Eleve már alárendelt szerepet töltesz be, ebben a kapcsolatban már nem vagy férfi. Odaállsz elé és megmondod neki: nézd, átgondoltam, jó volt, szép volt, de engedjük el egymást, mert mint pár már nem működünk. Ne álljunk egymás útjában a boldogsághoz vezető ösvényes, kívánj neki sok sikert és boldogságot!

Legalább úgy fog visszaemlékezni rád, mint egy férfire, nem pedig mint egy megalázkodó kiscicára, akitől elvették a gombolyagját.

Azt is mond meg neki, hogy te le akarod zárni ezt a kapcsolatot, mert neked a kölcsönös érzelmek nélkül nem megy.

2019. jún. 17. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:

"jobban érezné magát ha vége lenne a kapcsolatnak. De mindemellett még szeret engem, nem szerelmesen hanem hanem már csak szenvedély nélkül."

Szakítani akar, minden további már csak sz...ron a masni. Gondolom, a második mondatot már csak azért tette hozzá, hogy ne érezd magad sz...rul. Csak azzal nem számolt, hogy te ebből azt olvasod ki, hogy még van esélyed. Öreg hiba.

2019. jún. 17. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem azért tette hozzá, hanem a saját lelkiismeretén könnyítendő. A legtöbb személy ezt teszi.

#Kérdező

Add fel, itt már nincs remény, az is bennevan a pakliban, hogy már most megvan "ki lép a helyedbe", szóval inkább most tedd meg, mert később rosszabb lesz.

2019. jún. 17. 10:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ennyire egyszerű lenne ? Csak fogadjam el hogy vége úgy hogy nem tehetek semmit?- egy olyan lánynál akivel az életem akartam leélni. Miközben ő azt mondja szeret még- és nem egyszer mondja nem azért hogy én megnyugodjak, hanem őszintén.

Sajnos nem látom át ezt a helyzetet és egyáltalán nem tudom mi lenne a legjobb döntés.

2019. jún. 17. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Most fogod megtanulni, hogy ilyet nem szabad gondolni sem, hogy "vele élem le az életem" meg "örökké" meg ilyesmik.

De ezt mind megtanuljuk egyszer, aztán utána már csak a naivabbak hiszik ezt újra.

2019. jún. 17. 11:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ.

Akkor szerinted már ne is próbáljak semmit a túllépésen kívül ?

2019. jún. 17. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
3-assal értek egyet, de azt azért megmondhatod neki, hogy egy másik szerelemben is a testi vonzalom egy idő után el fog múlni, erre számítson - ha egyáltalán szerelmes volt beléd.Lehet, hogy nem volt, és most talált egy szerelmet.
2019. jún. 18. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Innét nincs visszaút. Lehet erőlködni, ha mindkét fél akarja, de akkor is csak nyögvenyelős együttélés lenne belőle. Ráadásul itt a csaj megmondta, hogy ő egyáltalán nem akar folytatást. Tehát fogadd el. De azért hármassal nem értek egyet Amit ő javasol, az csak az ego polírozása. Játszmázás, amitől egyáltalán nem fogod jobban érezni magad, csak belerondítasz egy szép emlékbe.
2019. jún. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!