Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el, vagy megmenthető még a kapcsolat?
Sziasztok!
A barátnőm és én 2,5 éve vagyunk együtt. Ő azt mondta nekem hogy már nem érez olyan erős vonzalmat irántam és hogy jobban érezné magát ha vége lenne a kapcsolatnak. De mindemellett még szeret engem, nem szerelmesen hanem hanem már csak szenvedély nélkül.
Mit tehetnék, én nagyon nem szeretném hogy véget vessünk a kapcsolatnak, de mindenképpen azt akarom hogy boldog legyen....
Ebben a kapcsolatban te vagy a nő.
Már csak az hiányzik, hogy virrassz az afrikai éhezőkért is...ha esze van, kivág, mégpedig pillanatok alatt.
Itt még mi a kérdés? Eleve már alárendelt szerepet töltesz be, ebben a kapcsolatban már nem vagy férfi. Odaállsz elé és megmondod neki: nézd, átgondoltam, jó volt, szép volt, de engedjük el egymást, mert mint pár már nem működünk. Ne álljunk egymás útjában a boldogsághoz vezető ösvényes, kívánj neki sok sikert és boldogságot!
Legalább úgy fog visszaemlékezni rád, mint egy férfire, nem pedig mint egy megalázkodó kiscicára, akitől elvették a gombolyagját.
Azt is mond meg neki, hogy te le akarod zárni ezt a kapcsolatot, mert neked a kölcsönös érzelmek nélkül nem megy.
"jobban érezné magát ha vége lenne a kapcsolatnak. De mindemellett még szeret engem, nem szerelmesen hanem hanem már csak szenvedély nélkül."
Szakítani akar, minden további már csak sz...ron a masni. Gondolom, a második mondatot már csak azért tette hozzá, hogy ne érezd magad sz...rul. Csak azzal nem számolt, hogy te ebből azt olvasod ki, hogy még van esélyed. Öreg hiba.
Nem, nem azért tette hozzá, hanem a saját lelkiismeretén könnyítendő. A legtöbb személy ezt teszi.
#Kérdező
Add fel, itt már nincs remény, az is bennevan a pakliban, hogy már most megvan "ki lép a helyedbe", szóval inkább most tedd meg, mert később rosszabb lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Ennyire egyszerű lenne ? Csak fogadjam el hogy vége úgy hogy nem tehetek semmit?- egy olyan lánynál akivel az életem akartam leélni. Miközben ő azt mondja szeret még- és nem egyszer mondja nem azért hogy én megnyugodjak, hanem őszintén.
Sajnos nem látom át ezt a helyzetet és egyáltalán nem tudom mi lenne a legjobb döntés.
Most fogod megtanulni, hogy ilyet nem szabad gondolni sem, hogy "vele élem le az életem" meg "örökké" meg ilyesmik.
De ezt mind megtanuljuk egyszer, aztán utána már csak a naivabbak hiszik ezt újra.
Értem, köszönöm a választ.
Akkor szerinted már ne is próbáljak semmit a túllépésen kívül ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!