Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ha Ti ilyet mondtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha Ti ilyet mondtatok vagy mondanátok a párotoknak akkor innen még megmenthető a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ha azt mondta bnőm h már csak lakotársnak érez, nem kíván és a szex sem hiányzik már neki. Teljesen eltávolodtam tőle, nem érzi hogy mi össze tartoznánk..

Elozmeny:

Én olyan családból jöttem ahol nem voltak nagy családi beszélgetések. Mindenki tette a dolgát és már csak akkor szólt ha elakadt. Igazan sosem figyelték h mi történt velünk.. v ha mesélni kezdtünk láttuk rajtuk h nem érdekli -öket. Így én sok mindent magamba tartok gondot stb ..még bnőm előtt is.. Ő sérelmezi h nem mondom h mit csinálok hol vagyok..

Sokat dolgozunk és nem nagyon tudunk 2esben lenni, nem -beszélgetünk sokat az eltérő munkarend miatt..

2019. máj. 31. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rajtatok múlik hogy megtudjátok e menteni. Beszéljetek errol mi változott a kapcsolat eleje ota, mi zavar a másikba, min kene változtatni, mi az oka hogy nem kivan.

Csináljátok közös programokat, jarjatok el ide-oda, beszelgessetek sokat, erdeklodjetek egymás iránt. Szex téren legyetek változatosak, dobjatok fel valahogy a szexet. Ha mindketten szeretnétek ezt a kapcsolatot megmenteni akkot sikerülni fog!

2019. máj. 31. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menthető, de nagy meló.
2019. máj. 31. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak rajtad múlik! A barátnőd már láthatóan feladta veled...

Munkarendet lehet változtatni, hogy több időt töltsetek együtt. És mindenképpen többet kellene beszélgetni. Ezeket lehet kis lépésekben is. Sokszor elég az a kérdés is este, hogy "Hogy telt a napod?" vagy "Történt ma veled valami érdekes dolog?".

Persze biztosan jól esne neki, ha te magad is mesélnél neki néhány dolgot. Például: "Képzeld, ma egy nagyon érdekes ügyfél jött be" vagy "Képzeld, eszembe jutott ma egy jó ötlet a munkahelyen".

Illetve lehet programokra irányuló felvetések is: "Láttam egy nagyon jó kis helyet a neten, igazán megnézhetnénk közösen!"

Szóval szerintem egyáltalán ne nagy lelkizésbe menj bele, hanem kicsi lépésben. Próbáld ki, hogy minden nap megkérdezed, hogy "milyen napja volt", illetve te is elmesélsz valami olyat a napodról, ami érdekeset megfigyeltél.

2019. máj. 31. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Sokat dolgozunk és nem nagyon tudunk 2esben lenni, nem -beszélgetünk sokat az eltérő munkarend miatt.." - én ezt rossz hivatkozásnak gondolom. Ebből az jön le, hogy ez neked így a jó, a másik meg vegye ezt tudomásul. De ez nem kapcsolat így. Ha kapcsolatot szeretnél, akkor időt kell szánni a másikra. Ha ez neked teher, akkor ez lesz, amit a lány mond, hogy nem érzi hogy van köztetek bármi, mert "csak akkor szólsz ha elakadsz". Ezeken kellene változtatni. Gondold végig reálisan, hogy ebben a kapcsolatban így mi a jó, és ez így kinek jó. Neki nem jó, ezt jelezte. A te válaszod az, hogy nem tudsz mit tenni, a háttérre is fogod, ami nagyon rossz üzenet, mert ebből ő nemakarást lát, és azt, hogy ez hiszti, és a másik vegyen vissza.

Ezt nem provokálásból írom, mert így leírva nyersen hangzik. Gondold végig a másik szemszögéből. Neki ebben a kapcsolatban mi a jó? Minek örüljön? Nem éri a kapcsolatban kapcsolathoz méltó állandó impulzus... ha nem érzi, hogy szeretve van, ami nem csak reggeli puszit jelent, hanem folyamatos aktív terveket, közös célokat. Az meg pláne rossz üzenet, hogyha csak akkor szól valaki, ha elakadt. Ez a teljes érdekkapcsolat, semmi érzelmi kötődés, teljes zárkózottság, begubózás, őrlődés... de ha már a falat kaparja valaki, na akkor szól a másiknak... Ez így nem lehet se egy férfi, se egy nő vágyálma. Ezzel a rossz tradícióval inkább szakítani kéne.

2019. máj. 31. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!