Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető egy kapcsolat szétköltözéssel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a problémán is függ, de az rajtunk kívül álló. Együtt lennénk, csak külön élnénk.
2018. febr. 18. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen "rajtatok kívül álló" problémára képzelnétek el ezt a megoldást?
2018. febr. 18. 00:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Az anyja. Hosszú történet, a lényeg, hogy az anyja vallásos és nem bírja elviselni, hogy együtt élünk házasság nélkül és tulajdonképpen párom emiatt két tűz között van és a lelki terrort már egyikünk sem bírja elviselni. Most épp az a baj, hogy párom anyja azt mondta, hogy lehet nagyon beteg és ez a mi hibánk. Ez volt szerintem az utolsó pofon páromnak és hát ez lett belőle. Először azt mondta legyünk barátok, azután én már elkezdtem pakolni amikor azt mondta nem szakitsunk, csak probaljunk meg úgy egy pár lenni, hogy külön élünk. A házassággal én várni akarok, de én pár hónapra gondoltam, hogy tudjak én is gondolkozni.
2018. febr. 18. 01:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
2018. febr. 18. 01:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Ő 29, én 28. Ezért sem akarok sokàig próbàlkozni. Nekem még idő kell, hogy eldöntsem akarok e ebbe a csalàdba hàzasodni, de lehet csak a "szabàlyok" miatt nem tudok dönteni, pedig tudom az időm fogytán van, csak hát szerelmes vagyok, ami elég ritka nálam :-(
2018. febr. 18. 01:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nementheto meg. Nojjetek vegre fel.
2018. febr. 18. 02:59
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Ez felháborító!

Az, hogy két felnőtt együtt él házasság nélkül, az bűn, de az, hogy azt hazudja a kedves mama, hogy miattatok lett beteg, az persze belefér a fene nagy vallásosságába.

Nagyon sajnálom, hogy megkeseríti az életeteket egy ilyen bolond...:(

Félreértés ne essék, nincs bajom a vallásossággal, én is az vagyok, de a fanatikusoktól, akik képesek a gyerekük boldogságába belegázolni, annak legszívesebben szétrúgnám a P I C S Á J Á T!

2018. febr. 18. 03:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 6-hoz, több mondanivalóm nincs!
2018. febr. 18. 05:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem menthető.

Ha anyuci miatt képes szétköltözni, akkor anyuci örökre a kapcsolat része lesz és mindenbe beleszól.

2018. febr. 18. 06:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te, nem mond valamit olyat a Biblia, hogy a férfi elhagyja a szülői házat, és azzal a nővel lesz egy család, akit szeret?

Ez a kapcsolat menthetetlen. A pasidnak sokkal fontosabb az anyja, mint te. 29 évesen is ő mondja meg, mit csinálhat.

Ez a probléma nem rajtatok kívül áll, csak egyikőtök se hajlandó beleállni egy konfliktusba.

2018. febr. 18. 07:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Még a mama él, te csak második leszel. Hasonló volt velem is. Én, búcsút intettem anyámnak. Felnőttem, tanácsot adhat, véleményt mondhat, de az életembe nem szólhat bele.
2018. febr. 18. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!