Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szereti a régi barátnőjét? Rákérdezhetek?
A mostani barátommal 5 hónapja vagyok együtt (október eleje óta) és december elején derült ki, hogy a régi barátnőjével még a profilképe fent van Facebookon, de senki nem láthatja. Annyira nem is zavart, de tudom, hogy nem az a csaj volt az utolsó barátnője. Talán nem szép dolog, de utána néztem a csajnak és láttam, hogy a barátom legtöbb képét likeolja Facebookon, de van kép amit imád is. Nem beszélve arról, hogy instagramon midnek képét "likeolja" bármi is az. Bevallom zavar és rá szeretnék kérdezni. Szabad? Azt mondta, hogy nem beszélnek. De kitudja..
21/L
Nem akarok egy olyan férfit, aki a régi barátnőjétől akarna valami, ha annak nem lenne pasija...
Köszönöm a választ :)
Nem a csaj követi őt, hanem ő a csajt.
Köszönöm szépen a válaszod!
Semmi gond :)
Én picit ellent mondok a többieknek: több exemmel is szoktuk like-olgatni egymás képeit, posztjait. Sőt, még beszélünk és találkozunk is néha. Nem feltétlenül jelent bármit is. Szerelmes vagyok páromba, ők is az övéikbe, csak nem haraggal váltunk el. Egy like nem feltétlenül nyálcsorgatás... Sokszor programötleteket is megosztunk a másikkal, kupon linkeket küldünk, és mindenki megy rá a saját párjával kettesben.
De hozzá kell tenni, valóban nem általános, hogy szakítás után képesek az exek emberszámba venni a másikat. Ha nagyon zavar, kérdezz rá, szabad, nem tiltja semmi. Arra figyelj, hogy ne vádló legyen a hangsúly. Ne számon kérd, inkább azt hangsúlyozd, hogy elbizonytalanít, amikor ezt észrevetted, és megerősítésre vágynál. Senki nem szereti, ha gyanúsítgatják, ellenben az értelmesebbek megértik, ha valami rosszul esik a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!