Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentettétek meg a kapcsolatotokat? Hogyan lehet újra "feléleszteni" a régi lángot? (férfi)
voltam ilyen helyzetben, nagyon nagy szeretet es tiz év után. nincs visszaut (tudom, nem akarsz hinni nekem, én se akartam, megértelek).
ha rám hallgatsz: tedd meg amit meg kell tenned, harcolj de majd lásd be hogy mikor jött el az a pillanat ahonnan nincs tovább. addig küzdj de NE alázkodj meg, ne könyörögj. ha ezt betartod, a végén azt fogod majd érezni hogy te mindent megtettél és nem lesz miért ostoroznod magad - ez pedig hidd el, majd akkor fontos lesz.
aztán busulj, gyaszolj, vondd le a tanulságokat, tanulj a kapcsolatodbol és lépj tovább. sok sikert és kitartást. nem lesz könnyü.
Nagyjából ez az, amit érzek és lélekben már készítem is magam rá. (nem is csak lélekben.) 6 éves a nevelt lányom, akit másfél éves kora óta én nevelem, de az enyémnek érzem, a közös pedig 2 éves lesz mindjárt. És baromira nem ezt a sorsot akartam nekik. Pláne a nagyobbiknak, aki valószínűleg 7 éven belül a 3. apukáját fogja fogyasztani. Írtam szakembernek, párom is talán belemenne, de egyelőre az ünnepek körül forog az agyunk. A hihetetlen az egészben, hogy 1 hónapja még nyoma sem volt ennek és ment az "örökké veled, meg veled a legjobb". Egyszerűen elhinni baromi nehéz, majd elfogadni.
Köszönöm az őszinte válaszod.
Utána néztem. Hát nem tudom :) Egyébként kipróbálni is nehézkes, ha nem akarnak tőled semmit ezen a téren...
Csak mondom sosem volt a dologgal problémánk, mindig nagyon jó volt mindkettőnknek. Neki a szexuális együttlét az egymáshoz való közelség legerősebb formája. 5 éven át talán 2x utasított el, akkor is napokig esdekelt, hogy ne haragudjak. (sosem tettem) Most ez 1.5 hét alatt 3-nál jár. :/ "Nem tud adni" -mondja.
"Visszafordíthatatlan nincs, csak akkor ha úgy döntünk"
Remek meglátás, csak teljességgel hibás. Az érzelmeket ugyanis nem döntés alapján érezzük, ennyi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!