Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből a régi elfeledett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből a régi elfeledett barátságból egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Középiskolában volt egy fiú barátom legalább 3 évig.

Nagyon szerettük egymást, szinte mindent, de tényleg mindent megbeszéltünk egymással.

Nekem is volt barátom, neki is barátnője, de ez nem volt akadály a barátságunkban.

Mivel nem egy helyen laktunk, érettségi utàn nagyon megritkultak a találkozók, majd szép lassan minden elmaradt.

Néha kósza sms, vagy hívás, megbeszélt találkozó, ami végül mindig elmaradt, vagy egy-egy levél facebook-on, így telt el az elmúlt 8 év.

Aztán múlt héten összefutottunk egy helyen egészen véletlenül, és azonnal rámszólt, ha nem szól, észre sem veszem.

Ismét megbeszéltünk egy találkozót a régi idők emlékére, ami aztán meg is valósult.

Nagyon jól éreztük magunkat, meséltünk, de egyikünknek sincs senkije most, és hát 4 óra beszélgetés után megcsókolt.

Olyan fura volt, de egyben jó is, mert őt mindig is szerettem, és hoába nem láttam 8 éve, otthon voltam az ölelésében, nem éreztem idegennek.

Azt mondta, hogy hétvégén felhív majd.

Szerintetek lehet ebből valami?

2014. márc. 12. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. :)
2014. márc. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!