Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal babát akartunk és szerencsére első probalkozas utan osszejott. Most 12 hetes terhes vagyok de a régi problemák most is jelen vannak. Csak én látom rosszul?
Egy alapból fos kapcsolatba minek vállaltatok gyereket?
Bezzeg az ilyen agyalágyultaknak elsőre összejön!
Szerencsétlen baba!
Aggòdnod kellene, ja, két dolog miatt is.
1. párja a zokninak, meg a cipőnek van, egy terhes nőnek viszont férje és családja
2. az írásképed botrànyos. Olvass sokat a terhességed idején, mert ennél azért értelmesebb szülő(ke)t érdemel a gyerek
"Tudom hoyy engem szeret imad tolem akart gyereket"
Haha, hát persze... téged úgy átb....znak anyukám, mint azt a bizonyost a palánkon.
"Aggodnom kellene tenyleg vagy csak en vagyok dilis?"
Aggódnod már nem kell, agyis inkább èdesmindegy, mert a helyzeten nem változtat. Nem dilis vagy, hanem idióta! Szrszr, de ez van alapon terhes lettèl, aztán azt hitted ez majd annyira feldobja a pasid, hogy elfelejti a hobbiját???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!