Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem igazságtalan, hogy egy kapcsolat a másik fél régi sérelmei miatt nem működik?
hát igen vannak ilyen helyzetek, de pont a sérelmek és a jó élmények miatt válunk azzá akik leszünk, de a rossz élményeket és negatív tulajdonságokat le lehet küzdeni
én is pl csalódások miatt nem keresek most úgy ahogy régen, majd ha alakul alakul, de fontosnak tartom, hogy az exek miatt ne büntessem a következő jelöltet, viszont 2x meggondolom, hogy küzdjek e kapcsolatért, mert eddig csak én tettem értelmetlenül...lehet inkább az első jelnél megéri szakítani ahogy tanácsolták
24F
Igazságtalan, de az ilyen embereket jobb elkerülni.
Volt egy kapcsolatom, a páromnak volt előtte egy rossz házassága. A volt férje rossz tulajdonságait általánosította az összes férfire, így rám is.
Szélmalomharc volt azt bizonygatni hogy én nem vagyok olyan mint az exe volt, és ne keresse minden tettemben, mondatomban a rosszindulatot, amit anno tapasztalt.
Azóta igyekszem elkerülni az olyan tipusú nőket akik nem tudják túltenni magukat a rossz élményeken, illetve azok alapján áltílánosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!