Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti feladnátok a kiegyensúlyozott kapcsolatotokat egy másik nőért?
Életed eddigi legjobb kapcsolatát képzeld el ahol nem veszekedtek, mindent meg tudtok beszélni. Ha egy kolléganőd/csoporttársad/idegen nő az utcán bepróbálkozna engednél a kísértésnek,ha külsőre jobban tetszene mint a párod?
Csak elméleti kérdés amin mostanában sokat gondolkodtam.
Nem olyan elméleti ez neked, te kis trükkös!:)
Attól függene, hogy ki a jelenlegi párom. De főleg attól, ki az új nő. Én MINDENFÉLE kapcsolatomat feladnám pl. Sandra Bullockért!
Persze minden további nélkül. Ha az ideálom Jessica Alba akarna elcsàbítani nem jutnèk szóhoz sem, a kezdeti sokk után nagyobb lenne bennem a bizonyítási vágy és adnèk neki rendesen.
F39
Elméletben minden férfi hűséges, és erre nemmel fog felelni.
Gyakorlatban az ilyen kapcsolatra mondják, hogy unalmas, és kell nekik az izgalom.
Illetve addig hűséges, amíg nem jön a kísértés. Akkor se a kapcsolatot akarja felrúgni, "csak" dugni egy párat a másik csajjal, abban a reményben, hogy nem bukik le.
Nézz körül: rengeteg jó házasság ér véget, ahol minden tökéletes lehetne. Épp csak belibben egy cicababa, aki kikezd a férjjel, aki nem tehet róla, hogy szerelmes lesz. Aztán utólag ujjal mutogat a feleségére, hogy boldogtalan volt mellette, holott egy panasz szava nem volt addig, amíg be nem toppant egy nőcske, aki kikezd vele.
A világ legegyszerűbb dolga egy csinos nőnek elvenni bárki férjét. Talán ezerből egy, aki nemet mond, és még csak egy alkalmi szex se lesz belőle.
Mindegyik megy a farka után.
Kedves Kérdező!
A férfi alapjában véve, "magvető".....
Biológiai parancsa alapján abban "érdekelt", hogy minnél több lánnyal legyen...
Ez az ösztön ütközik a Jézusi paranccsal.
Mindkét drive, saját akarattal és saját energiával bír, s most ezek "harcolnak" benned.....
Döntened NEKED KELL....
De egy jótanács..... fontold- gondolg meg ....
Ha mégis a "kaland" nyeri a párharcot, akkor:
A "kaland" és megcsalás teljesen más műfajok.
A kaland nem "komoly" dolog. Olyankor az ember nem kívánja felrúgni a meglévő JÓ KAPCSOLATÁT. Egyszerűen testi- lelki örömöt keres magának.
--- Királyhegyi Pál, "Senki nem azért lép félre, hogy a másikat bosszantsa, hanem, hogy magát mulattassa." --
A kaland lelki terhét a kalandozó VISELI.
NEM TERHELI EZZEL A PÁRJÁT !!!!!
A megcsalás komoly dolog, megcsaláskor az ember változtatni akar a meglévő MÁR NEM JÓ kapcsolatán. És ezt már kötelező elmondani.
Lajos
Én nő vagyok, de válaszolok, ha nem baj.
Nem az a lényeg soha, hogy mi a közösség/többség véleménye, hanem, hogy TE mit tennél.
Neked érne e ennyit a dolog, hogy egy jónak mondott kapcsolatot valakiért felrúgj, aki külsőleg tetszik nagyon, de nem ismered a jellemét még.
De ott a másik része: mitől jó az a kapcsolat amiben vagy?
Csak ezért, mert nem veszekedtek mindig és meg tudjátok a dolgokat beszélni? Ezenkívül semmi plusszt nem nyújt neked?
Szerintem ilyeneket érdemes a mércére tenni, mielőtt bármit is teszel.
Én amúgy arra voksolok, hogy még egy nagyon rossz, kihűlt kapcsolatból is jobb előbb kilépni és úgy elkezdenki kalandozni, mint megcsalni a másikat.
Engem már vertek át (ami véletlen derült ki mind a 2-3 esetben). Engem sosem vitt rá a lélek, -pont ezért is-, hogy megcsaljak bárkit is. (ezért persze sokszor megkaptam, hogy naív vagyok, hogy nem éltem a kínálkozó lehetőséggel, ha úgy adódott. De az én lelkiismeretemmel nyilván én számolok el, nem pedig azok, akik "jobban tudják".)
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!