Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalanul ki lehet alakítani egy normális párkapcsolatot, ha a másik fél boldog, kiegyensúlyozott?
Aki nincs tisztában önmagával, és főleg ha nem szereti önmagát, egy másik embert, hogy tudna szeretni?
Sajnos a nagy átlag ebben az esetben az, hogy aki teljes életet él, az lemegy a boldogtalan szintjére, és együtt dagonyáznak tovább...
De cáfoljátok meg azt kívánom, hátha kirángatható a boldogtalan fél, és csak egy kis biztatás kell neki, és sínen lesz az élete, és együtt élhetik a kiegyensúlyozott életüket...
Nem mondasz rosszat utolsó, a kizökkentés a lényeg, hogy találjunk rá önmagunkra...
Az a legfontosabb dolog a világon, ha tudjuk merre tartunk az életben, vannak céljaink, és teszünk is értük, a környezet is más szemmel fog tekinteni ránk...
És ott van még a vonzás törvénye is, hasonlót a hasonlóval, na ezt pl én is személyesen tapasztaltam meg, amikor totál depressziós voltam, tele önértékelési zavarral, csupa gáz palit vonzottam...
Amint összeszedtem magam, értékeltem magam, és rakom a mai napig is rendbe az életem, normális emberek vannak a közelemben...Ezzel csak azt akarom mondani, ha belül velünk minden rendben van lelkileg, az sugárzik a környezetünk veszi a jeleket, és az igazi is ott fog állni velünk szemben, és lesz bátorságunk is észre venni...
na látom már csak a nevem láttán nyomják a piros kezeket :D
mondjuk pont leszarom :D nem tetszik amilyen vagy ez van :P
na visszatérve a témára...én a csalódásom után (14 évesen) eldöntöttem elég sok dolgot...amikor lelkileg nem voltam toppon, el akartam terelni a figyelmem a problémáról...autodidakta módon egyedül elkezdtem programozni...végül leraktam 3 szakmát ennek köszönhetően...szóval vannak előnyei is ennek az árny oldalnak is...főleg mert nagyon sok embert megismertem közben...például mostani 2 munkám mind ennek köszönhető...szóval nálam adott egy irányt :) igaz nem teljesen olyat ami hozzám illik, de egész jól alkalmazkodtam :) én nekem is hasonló volt a bevonzásom...lelkileg egészségesnek tűnő lányokat találtam (nem hiszem bármelyiknek lettek volna lelki problémái), külsőre nagyon is szépek voltak (nem csak az én szememnek), viszont sajnos a belső nem volt megfelelő...a legfontosabb volt romlott...pár hónapja én is úgy döntöttem 'rendbe rakom az életem', de én a párkapcsolatra gondoltam 1. lépésnek...lehet ha változtatnék a sorrenden hamarabb megtalálnám a boldogságot :) a kisugárzásom megváltozott, mondjuk sokáig hamis oldalt mutattam, de szerintem nem volt ennyire jó a kisugárzásom...
De jó, Te kisÁdám!
Annyi nyűgöt hallani egész nap a világban, meg itt is és jó végre azt hallani, hogy más is halad valamerre, és nem a sárban dagonyázik, biztos eljön majd érted is az a lány aki megbecsüli a kitartásodat, és önmagadért fog szeretni..
"Ha rámosolyogsz a világra, a világ visszamosolyog rád!"
Már csak ebből kiindulva megéri nyitott szemmel mászkálni, és a pozitív kisugárzásunkat megmutatni másoknak, és így nagyobb esély van az igazit is megtalálni... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!