Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti feladnátok a kiegyensúlyozott kapcsolatotokat egy másik nőért?
Életed eddigi legjobb kapcsolatát képzeld el ahol nem veszekedtek, mindent meg tudtok beszélni. Ha egy kolléganőd/csoporttársad/idegen nő az utcán bepróbálkozna engednél a kísértésnek,ha külsőre jobban tetszene mint a párod?
Csak elméleti kérdés amin mostanában sokat gondolkodtam.
Nem és nem is adtam fel. Jól működő kapcsolatot, sokkal nehezebb találni, mint külsőre dugható nőt. Lehet külsőre csoda, az a jól működő kapcsolatra, nulla garancia. A jó szexre is nulla garancia. Attól, hogy külsőre szexuálisan őrjítő, még simán lehet pocsék vele a szex.
Nem akarsz galibát a kapcsolatodban, a kolléganőt, csoporttársad, ismerős nőket felejtsd el. Idegen nőkkel viszont simán szexelhetsz, a jól működő kapcsolatod mellett is.
Nő vagyok, de biztos vagyok benne,hogy egy pasi sem adja fel a ójl máködő kapcsolatát egy szembejövő fullextrás nőért.
De abban is biztos vagyok, hogy kevés pasi lenne aki ellenállna ha kapna valami jelzést arra,hogy lehetne valami...
Aztán,hogy a későbbiekben hogy alakul, ki tudja.
Fura amit mondok, de talán a nők még könnyebben felrúgnak egy jól működő kapcsolatot egy hatalmas, hirtelen jött "szerelemért", mint a férfiak.
Ennek lehet az az oka,hogy kevésbé képesek a párhuzamos kapcsolatokra.
Egyértelműen nem.
Még egy rossz kapcsolatban sem, ugyanis van gerincem.
Természetesen miután kiléptem, lehet róla szó.
Tudom régimódi vagyok. Legyen az én bajom.
Kolléganő, csoporttárs alapból kizárva. Idegen nők nem szoktak csak úgy férfiakra mászni. Már csak emiatt is nem a válaszol.
Ezen felül, ha kapcsolatban vagyok, akkor számomra nem létezik más nő. És ezt lehet szó szerint venni. Nagyon rossz szokás. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!