Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagyok, ha kidobom a pasim egy másik miatt?
Még sosem csináltam ilyet. Eltelt 1 év már nem szeretem, van ez így, nem tudom befolyásolni a szervezetem/agyam, ez van.
De mégis bűntudatom van.
Van egy fiú ismerősöm, akivel megvan a kémia nagyon.
Nem csaltam meg, de már majdnem megtörtént.
Az a tiszta, ha szakítok vele szerintem, és nem csalom meg, de utána tuti összejönnék a másik fiúval.
Ezért már lotyónak tartanának sokan szerintem...
Ez a kisebbik rossz, ha amúgy próbáltad megoldani a problémátokat. Félrelépni lenne lotyóság inkább.
31/f
Na ugye, erről beszélek. Ezért nem létezik soha sehol egyetlen totál független nő sem. :) Még kapcsolatban állnak, de máris talonban a következő jelölt.
Nem, nem vagy ribi. Csak egy nő. Pont olyan, mint a többi.
A sorrend a kulcs. Ha elobb dobod ki a pasidat es utana jossz ossze a masikkal az teljesen korrekt. Persze nincs fajdalommentes szakitas de megiscsak ez a legtisztabb.
Ha osszejossz a masikal ugyan ugy elmulik a kemia.
Akkor az emberek 99%-a ribi lenne? :)
Kevesen maradnak együtt a legelső kis párocskájukkal....ezt szakításnak mondanám nemes egyszerűséggel.
# 9
Szerencsétlenek, biztos megbánták, hogy ekkora nyomorékkal jöttek össze.
A férfiak bezzeg imát mondanak, ha csak rá is néznek egy másik nőre az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!