Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribi vagyok, ha kidobom a pasim egy másik miatt?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltam ilyet. Eltelt 1 év már nem szeretem, van ez így, nem tudom befolyásolni a szervezetem/agyam, ez van.

De mégis bűntudatom van.

Van egy fiú ismerősöm, akivel megvan a kémia nagyon.

Nem csaltam meg, de már majdnem megtörtént.

Az a tiszta, ha szakítok vele szerintem, és nem csalom meg, de utána tuti összejönnék a másik fiúval.

Ezért már lotyónak tartanának sokan szerintem...

2017. aug. 7. 21:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
Ne foglalkozz másokkal, voszont légy korrekt mindenkivel. Mindig az egyenes út a legrővidebb.
2017. aug. 7. 21:20
 2/27 anonim ***** válasza:
96%

Ez a kisebbik rossz, ha amúgy próbáltad megoldani a problémátokat. Félrelépni lenne lotyóság inkább.

31/f

2017. aug. 7. 21:21
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy az. Ha máshova húznak az érzéseid, akkor menjél. Nem futó kaland lesz a másik fiúval se, te komoly kapcsolatra mész. Tehát járni fogsz, és az csak nem ribiség, hogyha mindig az aktuális párjával, akivel kölcsönös a vonzalom- meg az érzelmek, lefekszik. Szóval szerintem ez így tiszta, így korrekt, előbb szakítasz, mert tiszteled őt, és nem akarod megcsalni, és mész a szíved után. Ne aggódjál
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
sztem ez így korrekt, h nem csalod meg.
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem fogadtál örök hűséget. Búcsúzz el a mostanitól, aztán azt csinálsz, amit akarsz.
 6/27 A legrosszabb ***** válasza:
14%

Na ugye, erről beszélek. Ezért nem létezik soha sehol egyetlen totál független nő sem. :) Még kapcsolatban állnak, de máris talonban a következő jelölt.

Nem, nem vagy ribi. Csak egy nő. Pont olyan, mint a többi.

2017. aug. 7. 21:22
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

A sorrend a kulcs. Ha elobb dobod ki a pasidat es utana jossz ossze a masikkal az teljesen korrekt. Persze nincs fajdalommentes szakitas de megiscsak ez a legtisztabb.

Ha osszejossz a masikal ugyan ugy elmulik a kemia.

2017. aug. 7. 21:27
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

Akkor az emberek 99%-a ribi lenne? :)

Kevesen maradnak együtt a legelső kis párocskájukkal....ezt szakításnak mondanám nemes egyszerűséggel.

2017. aug. 7. 21:31
 9/27 anonim ***** válasza:
6%
Én reklámoznám is rólad, hogy mekkora lotyó vagy. A szüleid, rokonaid és a közös ismerőseink előtt is módszeresen lejáratnálak, továbbá a közös fotóink is valamelyik napiszar jellegű oldalon landolnának az is biztos. Volt olyan exem aki sokadik FB oldalát törölte le miattam. Még feljelentéssel is fenyegetett, de visszalépett, mert tudta, hogy nem lett volna esélye zsenialitásom ellen.
2017. aug. 7. 21:35
 10/27 A kérdező kommentje:

# 9

Szerencsétlenek, biztos megbánták, hogy ekkora nyomorékkal jöttek össze.

A férfiak bezzeg imát mondanak, ha csak rá is néznek egy másik nőre az utcán...

2017. aug. 7. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!