Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribi vagyok, ha kidobom a pasim egy másik miatt?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltam ilyet. Eltelt 1 év már nem szeretem, van ez így, nem tudom befolyásolni a szervezetem/agyam, ez van.

De mégis bűntudatom van.

Van egy fiú ismerősöm, akivel megvan a kémia nagyon.

Nem csaltam meg, de már majdnem megtörtént.

Az a tiszta, ha szakítok vele szerintem, és nem csalom meg, de utána tuti összejönnék a másik fiúval.

Ezért már lotyónak tartanának sokan szerintem...

2017. aug. 7. 21:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Aki emiatt lotyónak tartana,annál gondok lennének a fejében. Ez így korrekt,hogy előtte szakítasz,a legtöbb gerinctelen félreqr.
2017. aug. 7. 21:39
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Le a kalappal előtted.

Mégpedig azért mert korrekt módon gondolkodsz. Kiszerettél barátodból, van ilyen, nem egy nem kettő embernél fordul elő, és beleszerettél másba. Mivel már van más akit szeretsz eddig ezért nem tettél semmilyen lépést mert tudod hogy ott a jelenlegi barátod és tisztában vagy azzal hogy az előző kapcsolatot tisztességesen le kell zárni mielőtt másik pasi felé mész.

Teljesen jól gondolkozol mert nem csalod meg, és már eleve ez nagyon sokat számít a mai világban.

Én a helyedben nem húznám az időmet, leülnék és alaposan megmondanám hogy mi a nagy helyzet. Lesz majd magyarázkodás meg könyörögni fog hogy ne hagyd el meg semmi, ismerem jól az ilyet, de vázold fel hogy kiszerettél belőle, jó volt, de ennyi volt, és nem akarod erőltetni mert ezzel csak őt és saját magadat csapnád be.

Mondd el neki hogy ő nálad többet érdemel, ami igaz neked picit kellemetlen lesz, de mégis a lelki ismereted tiszta lesz. Nem lesz könnyű menet, de ne is húzd az időt. Kapd össze magad és ülj le beszélni vele.

Korrekt módon mond el mindent és ennyi.

Ettől egyáltalán nem vagy ribi mert tudod tartani magad.

2017. aug. 7. 21:53
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez korrekt.

Mindenképp szakíts vele, mielőtt összejössz a másikkal!

Sajnos az érzéseidet valóban nem tudod befolyásolni, és ha szerelem/szeretet nélkül vagy benne egy kapcsolatban, akkor mindkettőtök idejét rabolod.

A lotyónak tartás úgy kerülheted el, hogy egy ideig nem írod ki sehova az új kapcsolatot.

21/L

2017. aug. 7. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
fäszom megint egy kémikus kérdés...
2017. aug. 7. 22:05
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogja elkerülni úgy se, mert az ilyesmiről könnyen terjednek a hírek... Feltételezem a jelenlegi kanyid se fogja ezt csak símán, szó nélkül tudomásul venni és befog mártani rendesen ahol csak tud. De meg is érdemled.:D
2017. aug. 7. 22:06
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Azért ilyen helyzetekben mindig megvan az a kérdés, hogy ha valaki párkapcsolatban van valakivel, hogy tud olyan közel engedni magához egy fiút, hogy az elcsavarja a fejét? 1-2 ilyen esetet tudok elképzelni, régi jó barát, meg talán kolléga.
2017. aug. 7. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy bírom, hogy itt egyesek szerint ez nem megcsalás, dehogy nem! Onnatól kezdve Te csalod a mostanit, amióta ismerkedsz ezzel az új pasassal. Mióta nem megcsalás ez? Ráadásul mostanáig abban a tévhitben tartottad, hogy neked nincs senkid és minden rendben a kapcsolatotokkal... Ez fair dolog?
2017. aug. 7. 22:17
 18/27 anonim ***** válasza:
+16, a mai gyerekek kapcsolatat ne ugy kepzeld el mint egy valodi parkapcsolatot. Mindenki azzal van elfoglalva hogy a legjobb szelfiket tegye ki, meg a legnepszerubb legyen az eppen aktualis kozossegi oldalon. Nincs valodi kapcsolatuk, se egymassal se a vilaggal. A mostani 20-30 kozotti korosztaly olyan erettek mint a szuleik 10 evesen.
2017. aug. 7. 22:18
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Pontozzatok le nyugodtan. Ezzel csak azt bizonyítjátok, hogy nem tudtok mivel érvelni, mert igazam van.;)
2017. aug. 7. 22:21
 20/27 anonim ***** válasza:
Meséljetek már valami újat is. Megint a kémiára alapozni...óriási hiba a szexualitásra felhúzni egy kapcsolatot. Nézd, a kémia sok emberrel meg van. De mi fog történni, ha elszürkül? Szállsz erről a fh.szról a következőre?
2017. aug. 7. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!