Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a páromnak a szex, így megmenthető egy kapcsolat?
Több, mint 30 év korkülönbség van köztük.
A páromnak egyre inkább nem megy a szex. Nem tudom, h nem kíván már, vagy csak a korából adódik, de félek, h szakítani fog.
Szeretem, és ha nem azért van, mert már nem tetszem, elfogadom.
Felhozni nem igazán szeretném a témát. Eléggé lesújtó ez egy férfinak.
Próbáltam beszélgetni vele, finoman, de nem vevő a témára.
Utána mondtam, neki, h jó vele a szex, de ha valami történne vele, akkor is 100-osan szeretem.
Nem reagálta le. Attól félek, h túl nagy az egoja, és mivel nem tudjuk megbeszélni, elfordul tőlem.
Értsd meg, ez egy férfinak nagyon megalázó, persze, hogy nem szeret beszélni róla. A férfiasságát kezdi elveszteni, amit fel kell dolgoznia magában is.
Azt azért mondd el neki, hogy te így is szereted - a d.gópartnert meg nem kell ismernie. :D - jó, ez szmétség volt, bocsi.
Valahogy csak mellékesként említsd meg, ne premier plánban, mert kibukik.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Különösen örülök, h a kérdésemre kaptam válaszokat, és nem kritikákat a korkülönbség miatt...
Az igazi félelmem, h úgy oldja majd meg a problémát, h talál egy korabeli hölgyet, aki előtt nem ciki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!