Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ebben a helyzetben? (bővebben lent)
miaju válasza tényleg sok igazságot rejt.
Én hiszek a sorsszerűségben.Te kihívtad valamivel a sorsot magad ellen.Ha jól olvastam te emiatt a gennygóc miatt váltál el?Bocsi, de nem tudom másként minősiteni azt a férfiállatot, aki így viselkedik.Könyörgöm ő is ott volt amikor megfogant a baba!Miért csak a nőt hibáztatják, hogy"persze felcsináltatta magát"meg"így akarta megfogni a srácot, egy gyerekkel".
Felnőtt emberek vagyunk.Az iskolában megtanították a kisfiúknak és a kislányoknak is, hogy bizony a kislány nem attól lesz terhes, ha odaül egy székre, amin korábban egy kisfiú ült.A férfiaknak ugyanúgy kutya kötelességük a védekezésről gondoskodni.Ha pedig utálnak"zokniban"szexelni-hát viseljék a zokni nélküli szex következményeit.
Neked most tényleg a legfontosabb, hogy nyugalomra van szükséged!És ezt a nyugalmat nem a gyermeked apjától fogod megkapni, hanem azokat a kedves aranyos szószátjárt kollégáidat és barátaidat kell megkérned, hogy ha bármit is hallottak rólad, vagy a gyerekről, bármit amit a gennygóc mondott rólatok:NE MONDJÁK EL NEKED!!!!Mert ez egy fajta megkeverése is a latrinának.Milyen ember az aki ilyen hírekkel képes felzaklatni egy 2 hónapos baba anyukáját....Ahelyett, hogy segítene újra összehozni és megépíteni a családot, a pletykálkodásukkal méginkább szétverik.Fújjjjj az ilyen emberek.................inkább nem írom le.Neked elsősorban ezektől az emberektől kell megóvnod magad.Ha pedig már amúgyis volt szálszakadás közted és a gennygóc között(azt írtad sokszor megcsalt téged)akkor pedig minél előbb állj talpra és nézz előre, ne hátraés ne feledd, hogy a barátság és a szerelem érzékeny szál, ha elszakad, összekötni még lehet, de a csomó megmarad...Ne szeress egy ilyen embert mert nem érdemli meg!
Kedves hozzászóló, tudod, sok esetben becsapják ám a nők a férfiakat! Szedek tablettát, nem kell óvszer! Aztán valahogy mégis VÉLETLENÜL terhes lesz, kimaradt 1-2-10 szem.
A kérdező esetében bevallja, hogy igen, ő akarta a gyereket. Apa egyértelműen NEM akarta.
Nem állitom, hogy a kérdező is tőrbe csalta a párját a gyerek érdekében és annak reményében, hogy a gyerek majd örökre összeköti őket, csak úgy jelzem, hogy sokszor van ám ez igy!
Ez a válasz 59%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-29 09:06
Vele értek egyet.
Nekem úgy jön le, hogy azért szülted a gyereket, hátha így melletted marad a pasid.
Hivatalos úton el tudnád intézni (DNS-vizsgálat, utána bíróság), hogy gyerektartást fizessen a volt párod, de ne haragudj, miért sajnáltatod itt magad? A volt párod is felelőtlen volt, mert egy gyerekhez két ember kell, de te még felelőtlenebb vagy.
Szegény kisgyerek úgy nő fel, hogy a szülei marakodnak egymással. Mindennek ő fogja meginni a levét.
26/L
Kedves utolsó!
Nem azért szültem a gyereket, hogy a pasi mellettem maradjon! És nem sajnáltatom magamat, csak feltettem egy kérdést! Aki tudott segített és jó tanácsot adott. Mindenki leírta a véleményét, de mint már mondottam nem meséltem el mindent, és nem is fogom, úgyhogy a fél sztori árnyékában mindenki úgy ítélkezik ahogy akar.
Köszönöm a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!