Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyen meg az elsö lépést ebben a helyzetben?
Portugál férjem lett,jelenleg is kint élek vele.Nem volt soha a viszonyunk rozsás,de valahogy mindig kibeszélte a dolgokat vagy persze veréssel elérte amit akart.Van egy kislányunk 14 honapos.És szeretnék elválni,vagy külön költözni vagy bánom is én,csak tölle el.Viszont a problémám az,hogy amikor én kijelentettem,hogy válni akarok,ö befenyeget,hogy a gyereket elveszi.Január ota dolgozom,a helyzet,meg azota még rosszabb,mert olyanokat talál ki,hogy csalom a munka helyen meg ilyenek.Legutobb,kést rakott a torkomhoz,és mondta ha meg probálom megcsalni,legközelebb el is vágja a torkom nem csak a nyakamhoz teszi.Mellé meg még megpofozott.
Nagyon rémálommá vált az életem és nem tudom,hogy tudnék ettöl az egésztöl megszabadulni,de már nagyon nehezen viselem.Kérlek segitsetek
Uh de durva!
Szerintem fordulj a Voroskereszthez!
O nekik ki kene onnan menteni teged meg a kislanyt.
Nem tusz valahogy valami videot csinalni, vagy hangfelvetelt, amikor ilyen allat?
Pl beallitod a telodon a videofelvetetlot es berakod a zsebedbe, ha van benne memoriakartya egy 5 orat siman felvesz.
Ha ekkora barom ugyis megtalalgat.
Csak, hogy tudd bizonyitani, hogy veszelybe vagy.
Birosag elott nem tudod felhasznalni.
Meg esetleg ott Portugaliaban be kene menj a kovetsegre es ott segitseget kerni.
Ha ott nem tudsz telefonalni Voroskereszthez stb, szolj,en Egyitpomba elek, de siman riasztok valakit otthonrol, hogy erdeklodje meg neked!
Nah hat jellemzo, hogy ilyen rohadt segitokeszek!
Utsalom az egeszet, mindehol olyan sz@arhaziak vannak a kovetsegen!
Itt is! Mondjuk nekem a ferjem egy angyal hala Istennek, de a kovetseg elkepeszto.
Figyi. Irok egy levelet a jogaszomnak aki egyben jobaratom is.
O Europai Unios jogasz, tisztaban van a jogrenddel, es megkerdezem neked, hogy van-e valami otlete mit lehetne tenni!
Szia!
Ez nagyon megrendítő dolog! Én szurkolok neked, hogy sikerüljön!
Nekem is van rokonom, aki a rendőrségen dolgozik, és a jogokat is ismeri, megérdeklődöm tőle, hogy mit lehetne tenni!
Nemsokára megint írok. Kitartás!
Franciaorszàgban u.n. " assistant(e) social(e)-ok vannak, akik az ilyen komoly esetet kötelesek jelenteni a hivatalos szerveknél. Gondolom, nàlatok is vannak ilyenek, akik a csalàd anyagi és szellemi jólétére ügyelnek. De ez nem megy automatikusan, neked kell felkeresned őket. A helybeli "vàroshàzàn" érdeklődhetsz, hogy ti kihez, melyik körzethez tartoztok! És akkor a munkahelyedről telefonàlhatsz. Ilyen pici gyereknél nagyon komolyan veszik a dolgokat! Csak azt tanàcsolom, ne rögtön azzal gyere, hogy te haza akarsz menni, egyenlőre csak segitséget kérj!
Sok szerencsét, nem könnyű a helyzeted, az màr biztos!
Keresd fel a helyi családvédelmi hivatalt, ha mást nem el tudnak bújtatni, ha biztonságban vagy indisd el a vállást.
Sajnálak tényleg nagyon rossz helyzet, de tarts ki magadért és a kicsiért is. Drukolok nektek.
és vannak akik azt hiszik hogy az ő káruk,sérelmük a legnagyobb,holott a közelébe sincs ennek.De mindenkinek a maga baja a legnagyobb.Drukkolok én is tiszta szívemből hogy
sikerüljön megoldani a problémádat,sajnos egyebet nem tehetek.:(
Sziasztok,mindenkinek köszönöm a jokivánságait.
A baj,hogy nem tudok kihez fordulni.Mivel ha felkeresek valami családvédö szervezetet,itt én vagyok a külföldi,és az apa az idevalosi.És a saját jövedelmemböl nem tudnám a gyereket is meg egy lakást is fent tartani.Ugy hogy nekem itt kuss van joformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!