Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki mit tenne ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne ebben a helyzetben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A szitu nagyjából a következő: 2 hónapos a kisbabám, akit az apja nem akart, hogy megszülessen. Szakított velem mikor terhes lettem, mert nem vetettem el a babát. Nem érdekelte a 9 hónap alatt, és még most sem látogatja. Oké én akartam, valahol megértem. De lassan felőröl ez a helyzet, hogy nem kell neki, de engem folyamatosan lejárat mások előtt a munkahelyemen, lek.urváz, mert nem az lett amit ő akart. De ugyanakkor dicsekszik vele, hogy látta a gyereket, mert már addig erőltettem, hogy egyszer sikerült vele véletlen találkozni. Ezt persze ő teljesen másképpen adja elő mindenkinek. Az apaságát nem ismerte el a gyámügyön, most bíróságon van az ügy. Tudom, hogy a gyereknek szüksége lenne az apjára, de ilyen emberre, aki csak a bosszúra akarná felhasználni ellenem? Mi lenne a jó megoldás? Az, hogy inkább lemondok a gyerektartásról, és ne legyenek jogai a gyerekhez? Én hiába próbálnék normális viszonyt kialakítani a gyerek érdekében, nem hajlandó velem még beszélni sem, de ugyanakkor jön, hogy neki jogai vannak? Nem merném odaadni ha nagyobb lesz, mert félek, hogy ellenem uszítaná az egész családja. A szülei sem látták még, megmondta nekik, hogy majd csak akkor nézhetik meg, ha meg lesz a dns vizsgálat. Mondanom sem kell a gyerek kiköpött apja! Már azt sem bánnám, ha semmilyen viszonya nem lenne a gyerekhez, de ez amit művel már elviselhetetlen.
2010. szept. 29. 08:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kellett volna a pasi, de nem a gyerek miatt! Szerettem, felfogja ezt valaki? A gyerekét meg talán még jobban szeretem ma már. Igen talán túlontúl egyoldalú volt a dolog, mert ő csak kihasznált.
2010. szept. 29. 10:04
 42/66 anonim ***** válasza:
27%

Miért kéne az elkövetkezendő pár évről beszélnetek? Elég egyértelmű a pasas.Ki nem áll téged! Nem akar tőled a büdös életben semmit.nem akarja,hogy részese legyél az életének..Mivel bíróság elé rángatod gyerektartás végett,így ezt tudomásul fogja venni,és fizetni fog(teljesen mindegy most mit mond.Sértett férfi egyszer ezt mondja máskor azt)

Fizetni fog ,de nem fog továbbra sem veletek lenni..Ha sokáig baszogatod még a gyerekre sem lesz kíváncsi mert a te viselkedéseddel őt is meg fogja utálni..

Legyen már benned egy kis önbecsülés! Hagyd a fenébe az egészet..Fizeti a tartásdíjat,és engedd el!Soha nem voltál az övé és nem is leszel!

Egyébként mint nő velem is volt olyan,hogy annyira szerettem egy férfit,hogy tőle akartam gyereket! De a fiatalságom mellett hamar rájöttem,hogy ő nem igazán szeretné ha én lennék a gyerekei anyja.Így nem is szültem neki..Elvoltunk pár évig ami ma már szép emlék,de eszem ágában sem volt egy gyerekkel magamhoz láncolni..A gyerek nélkül nem kellettem 100%-ban,akkor gyerekkel sem kellettem volna..Butaságot csináltál..Ezért ne a másik életét tedd tönkre..

2010. szept. 29. 10:06
 43/66 anonim ***** válasza:
0%

magyarul a kérdező tőlünk nem választ ír,hanem szidjuk csúnyán össze az apát.

Aztaaa,csúúúnya dolog volt apuka,hát ezt neeem szabad.

2010. szept. 29. 10:06
 44/66 anonim ***** válasza:
0%

Te talán nagyon fura ember lehet, mert az írod, hogy talán még jobban szereted a gyerekét. Talán egyszer leesik, hogy a gyerek nem eszköz, pl nem lasszó ami pasifogásra való.

Sajnálom, de ezt most nagyon meg kell oldanod. Egy tanács, hagyd békén azt a férfit és neveld fel azt a gyereket.

2010. szept. 29. 10:08
 45/66 A kérdező kommentje:
Az ő véleményét tiszteletben tartani? Ő tiszteletben tartott engem mikor megcsalt vagy hazudott? Most tiszteletben tart, hogy lek.urváz, meg mindenféle szép jelzővel illet? Tiszteletben tartott mikor terhes voltam és a barátnői zaklattak a hülyeségeikkel? Most mikor szoptatom a gyerekét tiszteletben tart, hogy idegesít? És mikor azt mondom, hogy elmegy a tejem, akkor annyi a válasz, hogy van tápszer! Erről ennyit, hagyjuk a fenébe az egészet, fel is kelt a kislányom, viszlát mindenkinek!
2010. szept. 29. 10:09
 46/66 anonim ***** válasza:
0%

Apának láthatóan nincs veled mit beszélnie, mivel TŐLED nem akar semmit az elkövetkező években. Ha a gyereket látni akarja, akkor a láthatási időben becsenget majd, te beengeded és ő játszik a gyerekével, veled akor se fog foglalkozni. Erről nincs mit beszélni.

Úgyhogy továbbra se világos, miről akarsz vele beszélni.

Nektek nincs KÖZÖS jövőtök, amit meg kellene beszélni, ezt kellene felfognod és akkor már jó úton leszel.

2010. szept. 29. 10:10
 47/66 A kérdező kommentje:
Nem apuka szidását vártam senkitől. Normális emberi véleményt!
2010. szept. 29. 10:11
 48/66 anonim ***** válasza:
0%
Ki indította a pert, te vagy az apuka?
2010. szept. 29. 10:14
 49/66 anonim ***** válasza:
64%

-ha megcsalt,és hazudott akkor hogy tudtál ilyen embernek szülni? De ha belegondolsz sose csapott be,mert már akkor megmutatta neked,hogy link..

- hogy leqrváz az azért van,mert az akarata ellenére megtartottad a babát..Dühös,és úgy érzi,ha neked jogod volt ilyen helyzetbe hozni őt,akkor neki is joga van megalázni téged.

- azt,hogy a női zaklattak az nem biztos,hogy az ő ötlete.De hát link embertől mit is várnál egyébként?

- Hogy elmegy a tejed? Ezt magadnak is köszönheted..Azért a mostani helyzetért ne csak a pasast hibáztasd..

-A kislányodat sajnálom a legjobban! Ilyen világba szülni ahol még te is ráteszel egy lapáttal!!

2010. szept. 29. 10:21
 50/66 anonim ***** válasza:
34%
Az a gyerek csak a tied!!! Rosszak a Magyar törvények! Apuka megmondta, hogy nem akarja!!! Undorító ilyenkor zaklatni. Egyedül vállaltad !!!! Edd is meg amit főztél!!
2010. szept. 29. 10:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!