Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl, ha 9 év után egyedül maradtam? 29N
#19: [link]
ezt mindenkinek tudom ajánlom, ezt a tesztet, nemcsak neked kérdező.
az gyakori, hogy a partnerek azért nem érzik magukat szeretve, mert a másik ugyan "beszél" hozzájuk, de nem azon a gesztusnyelven, mint amitől emez szeretve érzi magát (ajándékot kap, de neki a beszélgetés fontos, vagy közös programot szeretne, de amaz a fizikai intimitást "erőlteti"). jó a teszt, nem lehet "kicselezni", mert nincsenek jó válaszok.
Írod a közös érdeklődési kör hiányát, a barátokat... Ennyi?
Mi volt az oka az elhidegülésnek, beszéltetek róla? Fontos, mert okok mindig vannak. Az érdeklődési kör már valszeg akkor sem egyezett, amikor összejöttetek, nem?
A kezdeti szenvedély leépülése 9 év után meg egy természetes folyamat része. Felizzítani a régi tüzet próbáltátok, tettetek valamit ennek érdekében? Esetleg csak simán elengedtétek a kapcsolatot?
Basszus, összeraktatok magatoknak egy életet, szerettétek/szeretitek is egymást...
Neked meg fáj, hogy ezt valaki megkérdezte?
Nem mondanám, hogy jó a helyzet.
Pár hónappal a költözés után megismertem valakit, akiről azt hittem ő lesz az igazi, de nagyon csúnyán átvert, azóta is depresszióban vagyok.
Most van egy új kapcsolatom, de nem érzem, hogy lenne közös jövőnk.
Nagyon nehéz egyedül, próbálok programokat csinálni, edzeni, barátokkal lenni, de amikor az üres lakásba érek haza össze vagyok törve. Anyagilag is megterhelő, lassan kezdenek kimerülni a tartalékaim.
Félreértés ne essék, nem bántam meg, nem szeretnék visszamenni a volt férjemhez, ha rá gondolok nincsenek romantkus érzelmeim. Sőt örülök az Ő új kapcsolatának, hogy jól alakul.
De nem látom a kiutat egyelőre, egyre mélyebbre süllyedek a depresszióban.
Egy ideig jártam pszichológushoz, de nem segített és egyébként sem tehetem meg anyagilag ezt hosszú távon.
Úgy érzem lassan feladom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!