Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl, ha 9 év után egyedül maradtam? 29N
4-es válaszolóhoz:
Ismerősöm is azt mondta, hogy a második házassága sem jobb, csak más, igazából csöbörből vödörbe.
Remélem nem minden kapcsolat selejtes..
Gusztustalan rongy felfogás ez...
Vagy megbeszélitek a nyitott hàzasságot.
Gyerek szerintem felejtős, de valszeg egész életre. Abban a 7,5évben mi volt veletek?
29 évesen egy nyitott házasságnak nem látom értelmét, inkább adok esélyt egy új kapcsolatnak.
Miért lenne felejtős egész életre? Sokan vállalnak gyereket 30-40 éves kor között.
Nyilván az elején jó volt, aztán valószínűleg annyira lefoglalt minket az egyetem meg az új munka és egyebek, hogy nem vettük észre, hogy nem lesz jó, ha már csak egymásra kell koncentrálnunk.
Kell pár hónap,mire úgy fogod érezni, hogy érdemes volt ezt meglépni.
Nem vagyok válás párti, de az értelmetlen, ha nincs meg mindkét félben az akarat arra, hogy valamit helyrehozzanak. Évekig el lehet dagonyázni egy semmilyen házasságban is, miközben megutáljátok még azt is, ahogyan a másik levegőt vesz.
Törekedj a jó kapcsolatra vele a történtek ellenére.
Nem kell fölösleges sérelmeket meg gyűlöletet generálni, csak mert nem tudtátok megoldani a problémákat.
Próbálj előre nézni és arra koncentrálni, hogy mi az ami miatt jobb lesz így az életed.
Nem selejtes az összes kapcsolat nyugi! Most ne depressziózz be,csak csináld a dolgod amivel haladsz előre,aztán majd jön egy férfi akivel jól érzed magad!
Ha úgy érzed készen állsz mehet az online ismerkedés,ha addig nem találtál valakit a közvetlen környezetedben.
De ne görcsölj erre rá szerintem,hiszen akkor plusz 1 dolgot kapsz ami frusztrál az életedben , márpedig most van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!