Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnék,de nem tudom hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnék,de nem tudom hogyan tartom el magam?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok,18 éves korunk óta vagyunk együtt.

Van egy 10 éves kislányunk.

Vidéken élünk ,férjem teljes idöbem dolgozik,jól fizető értelmiségi állás.

Én 4órában dolgozom,mellette nagy kertünk van,állatainak, idős anyosomék is segítségre szorulnak,a gyereknevelés 90%a is a mindennapokban az enyém.

Sajnos nagyon megromlott a kapcsolatunk, rendszeres a veszekedés...Egyre többet gondolok arra,hogy válni kellene ,de hova...?

Ha 2x ennyi,napi 8 órában is dolgoznék,akkor sem tudnék egy lakást fenntartani, úgyhogy nyilván közeledni,enni-inni kell.Ráadásul igenis fontos,hogy a gyereket is be tudjam fizetni egy táborba stb

Aki hasonló helyzetben volt,hogy oldotta meg?

Tudom, hogy nem a pénz minden,a boldogság előrébb való,de sajnos gondolni kell erre is,hogy hogyan élnénk

2022. júl. 27. 01:58
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
18%
Hát ő a nagy kertre panaszkodik nem az állatokra... Szóval kint nem kapálok egésznap akárhogy is nézem
2022. júl. 27. 12:14
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkepp at kell allnod 8 orara, megis mit gondoltal?

Amugy a ferjednek nyilvan buli igy, hogy te apolod a szuleit, neki is mas megoldast kell majd talalnia, ahogy a kerthez es az allatokhoz is.

Neked pedig ennyivel tobb idod lesz.

Van olyan vegzettseged, amivel normalisan keresel? Ha nincs, akkor en arra fekudnek ra (de minimum 6 orat dolgoznod kellene), aztan valnek.

2022. júl. 27. 12:19
 23/24 anonim ***** válasza:
61%

20#

Hát irigyellek a tempo miatt😅nekem sose sikerült. Mi családi háznál laktunk szóval a tisztaságra nagyon figyelnem kellett, hogy ne kössenek belénk a szomszédok.

2022. júl. 27. 12:43
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
Kapsz pénzt a férjétől? Bevásárlásra, gyerekre, takarmányra, bármire? Ha igen, tegyél félre, amennyit csak tudsz. De ne vegye észre. Akár havi 10-20 ezret. Sokáig fog tartani. De legalább egy - két havi albérleti díj +kaucióra gyűjts össze. Melyik városban laksz? Szerintem biztosan találsz állást, a Lidl -aldiban, postán mindig keresnek munkaerőt. Ideiglenesen bármelyik jó lehet. Szakmád van?
2022. aug. 7. 21:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!