Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnék,de nem tudom hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnék,de nem tudom hogyan tartom el magam?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok,18 éves korunk óta vagyunk együtt.

Van egy 10 éves kislányunk.

Vidéken élünk ,férjem teljes idöbem dolgozik,jól fizető értelmiségi állás.

Én 4órában dolgozom,mellette nagy kertünk van,állatainak, idős anyosomék is segítségre szorulnak,a gyereknevelés 90%a is a mindennapokban az enyém.

Sajnos nagyon megromlott a kapcsolatunk, rendszeres a veszekedés...Egyre többet gondolok arra,hogy válni kellene ,de hova...?

Ha 2x ennyi,napi 8 órában is dolgoznék,akkor sem tudnék egy lakást fenntartani, úgyhogy nyilván közeledni,enni-inni kell.Ráadásul igenis fontos,hogy a gyereket is be tudjam fizetni egy táborba stb

Aki hasonló helyzetben volt,hogy oldotta meg?

Tudom, hogy nem a pénz minden,a boldogság előrébb való,de sajnos gondolni kell erre is,hogy hogyan élnénk

2022. júl. 27. 01:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%
Mi a veszekedés oka? Dugni szoktatok?
2022. júl. 27. 08:02
 12/24 anonim válasza:
44%

Elején jó volt mikor a pasasnak volt saját háza? Attól.h 4 órában dolgozol még eltartott vagy mivel te is írod h 8 órában SEM tudnál magaddal mit kezdeni.

Én is vidéken lakom hatalmas kert van,de nem kell mindennap kint lenni főleg nem 50 fokban szóval ne kamuzzál a kertről.

Arra meg neked kéne kinyitni a szádat h az anyjához másszon le ő, mert neked ez így sok.

2022. júl. 27. 08:15
 13/24 anonim válasza:
59%
Ja és úgy mellesleg más is eltud válni 1-3 gyerekkel minden segítség nélkül...
2022. júl. 27. 08:15
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

Esetleg próbáld meg külső segítséggel, ha van rá mód.

Előbb mindenképpen be kell állítanod anyagilag egy működő egyedülálló életet, addig amíg stabilan vagy...

2022. júl. 27. 09:00
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Én külterületen vettem ki albit. Gyalog az utolsó utca kb 10 perc volt. Víz , villany ott is van, csak ugye macerásabb a kijárás. Meghát picit ki kellett pofozni a házat mert régen nem lakták. Ha érzel kellő erőt magadban én megprobálnám ott is. Annyi hogy a gyereket ugye itt mindig kisérni kell, dolgozni csak suliidőben tudtam, vagy ha szünetben vállalta valaki hogy figyel rá.
2022. júl. 27. 09:08
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem mit kell minden nap egy kertben csinálni 40-45 fokban. Értem vannak állatok nekünk is. De azon kívül hogy reggel megetetsz napközben esetleg csak víz kell nekik aztán etetni megint csak este vagy késő délután. Hacsak kertről is van szó akkor se értem mert locsólni szintén hűvösbe érdemes. Vagy földetek van ahol szeded össze a bálákat vagy villával a levágott takarmányt vagy mi a szösz? Amúgy meg a barátnődnek van igaza menj el 8 órába dolgozni. Így hogy nincs rendes megélhetésed lakhatásod nem kapod meg a gyereket sem. Hacsak nem mész vissza a szüleidhez.
2022. júl. 27. 09:20
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

Olyan az írásod mintha ijesztőnek talalnád a való életet.Kicsit más otthon dolgozni,magad beosztva az időt,mint mondjuk eljárni dolgozni...

Úgy szokták csinálni,hogy ha nem elég egy munkahely akkor van másodállás is.

Sokan elválnak 1 vagy több gyerek után is,és nem előtte évekig gyűjtögetik rá a pénzt,mert juj mi lesz,nem tudom mit kell csinálni,hogy kell pénzt szerezni.Basszus így sose válsz el. A barátnők mindig jó tanácsot adnak.... A férjed elől meg majd titkolod hogy munkád van,vagy persze nem,mert csak feltűnik neki,de amit megkeresel azt majd pont az összeset biztos félreteszed.Jó vicc.Azért én még nőként is kiakadnék ha a férjem úgy döntene hirtelen hogy eljár 8 órába vagy többe dolgozni,és azt mind magának félreteszi.🤣

2022. júl. 27. 10:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

16#

Én régen állatokkal foglalkoztam. Sertés, marha, ló stb..

Azért nem csak ennyiből állt. Már csak 3 4 óra volt a trágyázás, almozás. A trágya elhordása. És ebben az etetés nem volt benne😅 lovakat karámba tenni, futószárazni. Mindezt 40 fokba is.

Mondjuk a kérdésből nem derült ki milyen állatok vannak.

2022. júl. 27. 10:50
 19/24 anonim válasza:
0%
Szar ügy
2022. júl. 27. 10:56
 20/24 anonim ***** válasza:
23%

18#

Ezaz hogy nem tudni mikkel foglalkozik. Nekünk 100 birka + ha vannak bárányok meg disznók vannak. A többi csak átlag tyúk, kacsa, macska, kutya. Amikor etetés van meg minden max másfél óra az egész. Télen talán 2 ha elszöszmötöl kint az ember.

2022. júl. 27. 12:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!